This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gerhardina
Gerhardina - 1 Item
Hey geile likkertjes! , ik kom uit Zwolle en ik ben in een spannende bui en heb zin in een hete lekkere man om af te spreken. Ik bied je een leuke tijd aan samen met mij en vraag vergoeding in ruil voor seks mag je met mij seks hebben. Ik spreek minimaal 1 uur af en vraag niet zo’n hoge bedrag. Kan jij langs komen of wil je dat ik langs komen, dan kan je met mij afspreken voor een seks date. Bestel gewoon een slipje van me!
Gerhardina
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - bruusk verstoord
Stel dat u een fantastische nieuwe man/vrouw hebt ontmoet waar het ongelooflijk goed mee klikt. Op een bepaald moment is de tijd rijp voor sex, maar die wordt plots bruusk verstoord door hikken, boeren, scheten en andere lichaamsgeluiden. Op het meest intieme moment wordt u zodoende eens te meer geconfronteerd met de beperkingen van uw lichaam. Wat zou u nou doen??
Cecania Viscose
Cecania Viscose - profiel hier op usedslipjes.com
Zo heb ik nu via usedslipjes.com met een paar mannen contact, en allemaal seksueel! Er zijn er ook een paar waar ik af en toe mijn hart even kan luchten. Ik kan het verder aan niemand kwijt. Dat is het veiligst, maar soms ook lastig. Een vriendin van mij weet het, die had zelf ook een profiel hier op usedslipjes.com . Ik heb het haar zelfs aangeraden. Het gekke is, het is echt een hot item en mensen zijn nieuwsgierig. En ik vind, als je dan toch wil vreemdgaan, doe het dan niet met iemand in je eigen kring, dan gaat het gegarandeerd fout. Ik wilde dat niet!
David
David - belgische wetenschappers...
Belgische wetenschappers zijn er onlangs achtergekomen dat weduwen langer leven dan hun echtgenoot.
Parel Jozef
Parel Jozef - een kale PAMPAN
Tja, Een echte BULER scheert zijn PIMA toch niet! werd vroeger ook niet gedaan. Het is gewoon een mediahype. Het zit er nou eenmaal en ik blijf er gewoon bij mij of een vrouw dit nu mooi vindt of niet: .een vrouw met schaamhaar vind ik persoonlijk aantrekkelijker dan een kale PAMPAN.
victor
victor - handyman
Ervaren en goed uitziende tegelzetter biedt zijn diensten aan! .professioneel en vakkundig Heb jij een wc of een keuken die je vakkundig betegeld wilt hebben of je wilt een nieuwe vloer? Laat mij weten wat je graag gedaan wilt hebben en wat je ervoor terug wilt geven dan komen we er samen uit! Bij interesse ook een beschrijving van je uiterlijk. Wie weet tot snel!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook