This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Clarimonda Harzz
Clarimonda Harzz - 1 Item
Hallo cuties, Svp niet verder vertellen maar Ik ben een geile zelfstandige vrouw! Ik houd zo van mannen met een uitgesproken mening, en genoeg fantasieën die je met mij wilt delen. Hygiëne spreekt voor zich hoop ik. Zin om van de week af te spreken en je eens te laten nemen door een echte vrouw! mail me dan gewoon voor een lekker gedragen slipje van me….mmmm!
Clarimonda Harzz
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Van Keulen
Van Keulen - raadsel
Hoe maak je 10 kilo vet aantrekkelijk? Zet er gewoon een tepel op!
Luc Coolman
Luc Coolman - een vorm van sexverslaving!
Sommige mannen (waaronder ik) beschouwen hun vrouwelijke partner louter en alleen als een instrument om een orgasme te krijgen. In de ergste vorm wordt de vrouw zelfs ‘ontmenselijkt’, in die zin dat ze niet langer wordt beschouwd als een persoon met behoeften en gevoelens. De man zal te pas en te onpas sex willen, in zoverre dat er inderdaad sprake kan zijn van een vorm van sexverslaving!
Veronica Kambo
Veronica Kambo - Verwacht het onverwachte
Als iemand in een bar tegen je zegt: “Verwacht het onverwachte”, spuug ze dan gelijk in hun gezicht en vraag ze of ze dit hadden verwacht!
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - gleufdieren
Een verschil tussen gleufdieren en mannen is dat gleufdieren aan het bovenlijf vaak twee enorme bulten hebben zitten. Deze vetbulten hebben vaak verschillende maten en ze worden ook wel borsten genoemd. Het verschil tussen een man en een gleufdieren kan dus vrij eenvoudig worden vastgesteld (ook al heeft het gleufdier vaak kleding aan)
rio
rio - PI
Hallo, Welke dame heeft om welke reden dan ook de prive detective nodig. Ik heb ruime ervaring in het opsporen van bewust niet te vinden personen. Denk hier aan oplichting bijvoorbeeld Ook diefstal onderzoek en preventie. Materiaal voor tracking, afluisteren enz is aanwezig. Kan ik wat voor je betekenen, laat dit dan weten. Dan kan jij wellicht wat voor mij betekenen

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook