This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gudruna Chavez
Gudruna Chavez - 1 Item
Hallo lekkere kerels! ik ben een leuke meid en kom uit Hulten vlakbij tilburg.. ik ben intiem geschoren.. ik ontvang gewoon thuis en wat ik wel en niet doe is geen extreem geen anaal en alles safe met condoom.. ik hou van beffen vingeren pijpen ( ook safe) squirten standjes.. voor een half uur vraag ik 90 euro en voor een uur 130.. 110 voor 3 kwartier..60 voor een vluggertje 50 voor alles safe! ik ontvang discreet! bel maar voor een gedragen slipje en wie weet volgt snel ee geile date!!
Gudruna Chavez
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Nemo
Nemo - gratis eros therapie
Hallo dames! Ik geef de laatste tijd gratis eros therapie waarbij door middel tantramassage.seksuele energie kan worden gebruikt voor andere doeleinden dan reproductie van de soort en net plezier op zich. Er is een hele wetenschap in het juiste gebruik van deze magische energie die wordt gegenereerd binnen elk wezen. Tantra wordt gezien in China TAO. waar Tantra in het verleden om de korte levensduur dan de vorsten worden verlengd voor vele jaren. Wetenschappers hebben ontdekt. door middel van uitgebreid onderzoek. dat dezelfde energie die verloren is gegaan in de seksuele daad. zou kunnen worden omgezet en gebruikt om hun gezondheid. hun geestelijke en lichamelijke functies te verbeteren. De seksuele energie is eigenlijk en zonder twijfel de meest subtiele en krachtige energie die normaal gesproken optreedt en bestaat in het lichaam. Kom een keer langs en dan leg ik je alles in een ongedwongen sfeer uit……..
Carl
Carl - raadsel
wat is het verschil tussen een vrouw en een handdoek? bij een handdoek zoek je het droge plekje!
David
David - mijn penis krimpt met het ouder worden
Hoe komt het dat mijn penis krimpt met het ouder worden?, vroeg ik laatst aan Dokter Hans. Hij antwoordde: twee factoren zijn verantwoordelijk voor de wijziging in de omvang van de penis bij het verouderen. Op de eerste plaats is er de afzetting van vettige substanties (zogenaamde plaatjes) in de kleine adertjes van de penis. Die adertjes zijn verantwoordelijk voor de bloedtoevoer naar de penis. Dit proces wordt ook wel het dichtslibben van de aderen genoemd. Er is nog een tweede oorzaak waarom de penis kleiner wordt met het ouder worden en dat is het opduiken van inelastisch weefsel in de omgeving van de erectiekamers. We krijgen een erectie wanneer deze kamers met bloed worden gevuld. Wanneer zich hier verstoppingen voordien, zullen onze erecties kleiner worden en dus ook onze penis kleiner lijken. Ik ben hier dus niet blij mee!
Felixa Burleson
Felixa Burleson - fuckbuddy
Ik heb ongeveer een jaar geleden een profiel aangemaakt op usedslipjes.com, en toen was het gewoon afwachten. Ik gebruikte een onherkenbare foto, veranderde mijn naam en leeftijd, gewoon om het zekere voor het onzekere te nemen en zodat bekenden er niet achter zouden komen. De reacties kwamen vanzelf en het waren er ontzettend veel. Als er een leuk profiel tussen zat stuurde ik een berichtje terug, en zo heb ik een jaar geleden mijn eerste fuckbuddy ontmoet!
Mandy van de Louw
Mandy van de Louw - gescheiden vrouw die graag jou meesteres wil zijn
Hallo ik ben een gescheiden vrouw, die graag jou meesteres wil zijn. Hou je ook van SM, en wil je niet heel erg extreem? Dan zit je bij mij goed. Vind je het fijn om opdrachten voor mij te doen, en samen heerlijk te genieten. Houd jij ook van dit soort spanning en durf je het aan met mij? Mail mij dan.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook