This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ediline Holz
Ediline Holz - 1 Item
Heb jij jouw grenzen al gevonden? Ik de mijne nog niet. Ik weet dat ik van seks houd, liefst zonder die vieze rubbertjes en lekker diep genomen worden. Ook als je me op mijn kont slaat word ik helemaal wild, maar mijn grens, nee die heb ik nog niet gevonden. Welke man tot 55 jaar ziet het zitten om die met mij op te gaan zoeken? Ik sta dus voor veel open, letterlijk en figuurlijk! Heb je zin mail me dan voor een gedragen slipje en dan neem ik vanzelf contact met je op!
Ediline Holz
mijn slipje voor jou!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Lonnie Jay
Lonnie Jay - beautifull, classy lady
Hai! I am a beautifull, classy lady 5"10 tall and atletic body.Are you a well estalished, hygienic, gentleman who knows how to treat a real woman? You can mail me and we can get in touch.
Armand van Vugt
Armand van Vugt - Wat is gewoon en wat is niet gewoon in het geval van sex?
Wat is gewoon en wat is niet gewoon in het geval van sex? Is het driemaal per dag hebben van sexuele betrekkingen (zoals bij mij) normaal, of is dat veel? Alles hangt hier opnieuw af van de situatie. Twee partners die elkaar nog niet zo lang hebben leren kennen, zullen vaker met elkaar in bed kruipen. Anderzijds kan er in de loop van een relatie een zekere sleur optreden, waardoor de frequentie van de sex met de ouderdom afneemt. Het beste is dan om op deze site af en toe een gebruikt slipje te kopen!
Marcel
Marcel - kus
Dit meisje zei laatst tegen me: “KUS ME ZOALS JE NOG NOOIT HEB GEDAAN!” Dus ik stak m’n tong in haar neusgat.
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - een lerares Engels
Deze verzorgde knappe man zoekt een lerares Engels die mij naast Engels wilt leren (in woord en schrift) ook "andere dingen" wilt leren. Betaling louter in natura en een leuke avond samen. Serieuze oproep.
Zowie Davids
Zowie Davids - zout!
MEISJE: Mam! De buurjongen heeft een penis als een pinda. MAMMA: zoj klein ? MEISJE: Nee mam! zo zout!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook