This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hildemara Vreugdenhill
Hildemara Vreugdenhill - 1 Item
Hallo slipjeslovers! ik heb een kleine geschoren poes en ken geen taboe’s. ik sta vol vreugde in het leven en zie overal het positieve van in. Nu is aan jou je voor te stellen aan mij. Ik ben heel erg benieuwd welke leukerds zullen reageren en wat voor moois er van zal terecht komen. Ik zie je bestelling van mijn gedragen onderbroekjes graag zo spoedig mogelijk tegemoet! Dikke kus op jouw tamp alvast! [Administrator 08-04-2013 13:33 (GMT +02:00)]
Hildemara Vreugdenhill
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - situaties waarbij u liever op de maan zou zitten
Heeft u tijdens de sex ook wel eens van die situaties waarbij u liever op de maan zou zitten dan waar u zich op dat moment bevind?? . Algemeen geldt dat u de onverwachte geluiden die uw lichaam maakt of de onverwachte dingen die gebeuren maar beter negeert. Vanzelfsprekend kan het geen kwaad om u telkens ook te verontschuldigen. Ik verontschuldig me daarom de laatste tijd al voordat we gaan beginnen!
Dion
Dion - I”VE GOT THE POWER”
“Ik was niet zo high..” “DUDE, je stak een batterij in je kont en zong ” I”VE GOT THE POWER”
Agaat van Ekere
Agaat van Ekere - vraagje
Is er een ander woord voor synoniem?
Grisjahilde Stam
Grisjahilde Stam - prostaat
Bij de meeste kerels kan ik in de anus de prostaat voelen, maar niet bij mijn man! Dit plekje zit ongeveer vijf centimeter diep (aan de kant van je buik) Sommige kerels vinden het opwindend als hun prostaat wordt aangeraakt. Ik moet dan wel dus mijn hele vinger in de anus stoppen. Maar mijn man wil dat plaatsje liever voor zichzelf houden, jammer hoor!
James
James - Heeft u een timmerklusje
Hallo dames . Heeft u een timmerklusje . Of is het hok van uw konijn niet meer in goede staat of te klein . Ik maak voor u een nieuwe . Stuur maar ff leuk berichtje . Ik antwoord altijd terug, de betaling kan alleen in natura en op locatie!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook