This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Leila
Leila - 4 Items
Ik ben een open-minded type die graag mannen blij maakt. Zelf ben ik bi. Gezien mijn werk als verpleegkundige wil ik mijn privι leven privι houden dus ga niet in op verzoekjes om aan huis te komen of mannen die mij willen bezoeken. Dit wil ik bij voorbaat helder stellen. Ik maak ook geen enkele uitzondering. Verder ben ik bereid aan veel van jouw wensen te voldoen, maar het moet wel binnen de grenzen blijven. Geen wensen die richting kinderen of dieren gaan. Ik respecteer het leven. Mocht je iets willen dat niet op de site staat, mail mij en we kijken samen naar de mogelijkheden. En uiteraard mag je meerdere keren bestellen.
Leila
slip
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Leila
kontje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Leila
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Leila
tiet
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - tampony
Zo heb een Duitse gekend die meer kopkaas om haar schaamlippen had dan 10 vieze lullen samen. Ook nog een Serviese die een tampon in haar doos vergeten was. Toen ik haar onder de douche zette om haar te door te spoelen kwam dat ding eruit. Lekker luchtje hoor. Zij was zo dankbaar dat ik dat gedaan had. Ik had volgens haar haar leven gered. Zo vrouwonvriendelijk ben ik dus niet, dames !!!!!
Frank Fukking
Frank Fukking - anusgeur
"Met dit middel in de verkoop, hoelang zal het nog duren voordat de geur van latex of sperma in een anus in de winkels ligt?" vraag ik me dan af.......
Alyt Keutels
Alyt Keutels - bronstige eland
Als je al een tijdje bezig bent dan begin je meer tempo met je vingers aan te nemen en druk te zetten terwijl je met haar clit speelt! Ga heen en weer, op en neer en burl, zo hard als je kunt, als een bronstige eland hard in haar oor! Vertel haar hoe geil je het vindt en praat steeds sneller en dominanter in haar oor. Het is overigens niet goed om te vaak van tempo te veranderen en zodra ze bijna komt houd je precies dezelfde beweging aan (misschien ietsjes sneller) en begin je nog harder in haar oor te burlen!
AD
AD - Vulva
Onder de naam 'Vulva Original' is het de bedoeling dat menig man zichzelf insmeert met de geur van ongewassen vagina's. Met behulp van een roller is het nog eenvoudig aan te brengen ook. De makers van de visgeur beweren op hun site overigens dat Vulva Original niet moet worden gezien als parfum, maar als intiem vrouwelijke geur. Iets wat een man op zichzelf aanbrengt voor zijn eigen gerief. Eenmaal aangebracht op de rug van je hand zou het de erotische dromen moeten versterken en zou er in het hoofd van de man een pornofilm moeten afspelen. Ik hoop dan niet dat dat 'Schindlers Fist' is want die heb ik al gezien.
Patrycja Mikeula
Patrycja Mikeula - op zijn piemelkeuh
Zo kwamen er twee homo's komen terug van een partykeuh en willen thuisgekomen nog eens goed doorfuiveuh... De ene neemt uit de schuif een pottekeu met een doorzichtig wit zalfkeuh en wrijft deze uit op zijn piemelkeuh. De andere vraagt waarmee dat hij in godsnaam bezig is. Wel, antwoordt de eneuh, dat is vaseline en dat is heel goed voor uw poepekeuh. Na de ene zijn daad staat nu de andere op en gaat naar een kastekeuh en haalt daar een pottekeuh met een doorzichtig blauw zalfke uit en wrijft deze ook op zijn piemelkeuh. Wel, vraagt de ene, wat is datteuh? Awel, antwoordt de andereuh, dat is Vicks en dat is heel goed voor uw keelekeuh...
Pennelope Jimenee
Pennelope Jimenee - goed raad
Hoi, hier nog een huwelijkstip: vrouwen zijn minder gevaarlijk met chocolade in hun mond!
Keith
Keith - gulp
Het heeft 50 tanden en houdt een verschrikkelijk monster tegen? ................... Mijn gulp!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook