This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bertha Trouwborst
Bertha Trouwborst - 1 Item
Dag schatje, ook Ik zoek een man die net als mij van sex en passie houd. En die het niet erg vind dat ik getrouwd ben en een gezin heb… Ik zoek een man die ervan houd lekkere waterspelletjes te hebben onder de douche bijvoorbeeld! Die van lekker masseren houd met heerlijke oliën. Zo ééntje die ook graag de tijd neemt uitvoerig te verkennen en verwennen. Die discretie kan geven en ook de passie en genot mist in zijn leven. Natuurlijk alles vrijblijvend en discreet. Samen puur genieten! Interesse? Bestel gewoon een slipje van me en dan zien we wel waar en wanneer we afspreken…..
Bertha Trouwborst
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Nina Flack
Nina Flack - grote glimlach
Een vriendin vertelde me laatst : Wanneer een man op me afstapt met een grote glimlach, ‘Hallo’ zegt en vervolgens vraagt ‘Hoe gaat het met je?’, dan raak ik zeker geïnteresseerd in zijn TAMP ! .’
Crescentia Zwaan
Crescentia Zwaan - gestolen creditcard
‘n man vertelde dat zn creditcard gestolen was.Hij besloot ‘t niet aan tegeven,omdat de dief minder geld verbruikte dan zn vrouw.
Erik
Erik - beperkingen van uw lichaam
Stel: op het meest intieme moment wordt u zodoende eens te meer geconfronteerd met de beperkingen van uw lichaam (vreemde geluiden, urineverlies) Hou er steeds rekening mee dat uw partner met dezelfde problemen kan worden geconfronteerd!. U kan uiteraard allerlei voorzorgsmaatregelen treffen, maar die kunnen niet garanderen dat onverwachte geluiden of urineverlies voorkomen kunnen worden. Vermijd in ieder geval zwaar te tafelen voor het hebben van sex. Ook sterk gekruide gerechten worden beter gemeden. Zowel vervelende lichaamsgeluiden als het verlies van urine kunnen daar deels door voorkomen worden. Gebeurt er toch ‘iets', dan u zich beter excuseren en vervolgens verder doen waarmee u bezig waart.
Malon
Malon - vriendin spelen
Hallo kerels! ik heb heel veel vrije tijd dus wie heeft er zin om met mij te shoppen omgeving nijmegen daar in tegen bied ik een heel gezellig gezelschap aan,en hou ik me goed aan me afspraken geen sex ik kan wel je vriendin spelen als je dat leuk vindt!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook