This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gerda Nieuwenhuis
Gerda Nieuwenhuis - 1 Item
Hey lekkere snifterik! Houd je ook van een full body massage? Ik ben echt heel goed met mijn handjes. Ik heb ook lekkere tieten waarmee ik dan tegen je lijf ga aanwrijven tot je paal lekker stijf staat en dan ga ik door tot een “happy ending”! Wie laat mij hem tot de zevende hemel brengen? Ben voor veel open. maar geen P.&P meer! Dikke kus op jouw tamp alvast!
Gerda Nieuwenhuis
mijn slippie
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem)
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem) - onze openingstijden!
Vrouw bij de Hema: Ik probeer jullie al dagen te bereiken op 0800-1700! …”Maar mevrouw, dat zijn onze openingstijden!”
AD
AD - facial tissues
Waar halen jullie nou je facial tissues?? Ik bedoel dus doekjes voor je gezicht en je DONG in van die handige pop-up doosjes. In mijn web-shop heeft u keuze uit verschillende soorten facial tissues. Vroeger gebruikte ik bij het masturberen een zakdoek van stof, tegenwoordig gebruikt ik een facial tissue of een papierzakdoekje. Deze zijn gemaakt van zacht absorberend papier voor éénmalig gebruik en zijn dus zeer hygiënisch!
Annemee Zoefjes
Annemee Zoefjes - op zoek naar een man rond de 70
Tja, ik heb nog geen vriendje omdat ik de meeste jongens van mijn leeftijd niet volwassen genoeg vind. ik ben nu op zoek naar een man rond de 70, de sex lijkt me dan ook veel fijner. heb jij interesse in mij stuur dan je blootfoto's en info naar me toe. Discretie verzekerd bij mij dus ook als je een man bent die in een relatie zit en die misschien wel "iets" te kort komt thuis ook gewoon even reageren……!
NICO
NICO - veelgehoorde klacht
Een veelgehoorde klacht bij dokters komt van mensen van middelbare leeftijd die de sexuele driften niet meer op elkaar afgestemd krijgen. De sexuele driften steken vaak slechts af en toe de kop op, maar dan jammer genoeg zelden of nooit bij beide partners op hetzelfde tijdstip. Gevolg is dat sex een relatief zeldzaam fenomeen binnen de relatie wordt. Een goede sextherapeut kan een handje toesteken, maar het probleem van het ouder worden kan uiteraard niet worden verholpen. Oversexed zijn is een verschijnsel dat bij oudere mensen slechts zelden zal voorkomen, behalve dan bij rijpe geschoren vrouwen!
Venice Dong
Venice Dong - doneren aan een zwembad
Zo’n gozer klopte op me deur en vroeg of ik wat wou doneren aan een zwembad voor hem en zijn familie. Ik gaf hem een glas water!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook