This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hedwig Stronkje
Hedwig Stronkje - 1 Item
Hallo mannen! Ook Ik ben een leuke, beetje sletterige jonge vrouw zonder taboe’s! Mijn vriendje moet geregeld op zakenreis enals het voor jou geen probleem is om door de week een paar uurtjes vrij voor me te maken dan beloof ik dat ik samen met jou de bloemetjes buiten ga zetten. Details ontvang je via mijn gedragen slipje……xx
Hedwig Stronkje
mijn slipje voor jou!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - Sexverslaving
Sexverslaving is wel degelijk een realiteit en geen fantasie van een zieke geest. Een sexverslaafde legt een vorm van obsessief gedrag aan de dag en ontwijkt al zijn verantwoordelijkheden. De vraag luidt uiteraard hoe iemand met een sexverslaving daarvan kan genezen. Therapie is uiteraard de aangewezen vorm, maar eerst moet de betrokkene ervan worden overtuigd dat er wel degelijk sprake is van sexverslaving. Sommige therapeuten weigeren echter personen met een sexverslaving, wegens de eenvoudige reden dat ze geloven dat die ongeneesbaar zijn. Daarom ga ik maar niet meer en probeer ik het hier middels een paar gedragen slipjes op te lossen…..(p.s. ik val op rijpe, geschoren vrouwen)
Floyd
Floyd - penisverlening
Wie geen goede spamfilter heeft, krijgt regelmatig e-mail binnen waarin een penisverlening wordt aanbevolen. Dit soort reclame wakkert bij mannen de vrees aan dat hun penis te kort zou zijn. Verstandige mannen trekken zich van dit soort adviezen niets aan en zijn tevreden met de lengte van hun penis zoals die is, zoals ik!
Harry Prick
Harry Prick - a guy jogging naked
One day as I came home early from work, I saw a guy jogging naked. I said to the guy, “Hey buddy…why are you doing that for?” He said, “Because you came home early.”
Vicky Burnings
Vicky Burnings - handbediening
Laatst kreeg ik een briefje van de buurman en buurvrouw door de bus: er stond: Uw vibrator stoort op ons netwerk. We verzoeken u over te stappen op handbediening, nou vraag ik je.......
Graig Bull
Graig Bull - mijn pistool terug in de holster
Hey Hoppema! Je kent die boxershorts met die gulpen wel hč? Nou die ga ik dus echt niet dichtknopen als ik ben wezen pissen, gewoon ff mijn pistool terug in de holster en de holster vervolgens open laten. Maar ja, dan wil het natuurlijk wel eens gebeuren dat je pistool wat alerter is en dan vindt ie ineens toch z'n weg naar buiten en dan schuurt ie ineens vol tegen jouw jeans aan. En dat is eigenlijk best wel lekker, dus laat je het maar zo. Herkennen jullie dat?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook