This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Derica Knechjes
Derica Knechjes - 1 Item
Nadat mijn relatie is beëindigd kan ik alleen nog maar aan 1 ding denken en dat is sex. Volgens mij ben ik sexverslaafd. maar dat is altijd nog beter dan aan de drugs toch? Het enigste probleem wat ik nu heb is dat ik geen man heb die me komt vullen. Zoek jij een erotische avontuurtje mail me dan voor een stout slipje! . Ik ben discreet, heb een kleine poes en ken weinig taboe’s.
Derica Knechjes
mijn gedragen broekje voor jou!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Brechje de Vrieps
Brechje de Vrieps - de beste echtgenoten
Je kunt niet stellen dat verstandige mannen de beste echtgenoten vormen! Echte verstandige mannen worden n.l. nooit echtgenoten !
Johannes
Johannes - Het antwoord van de kerk
Het antwoord van de kerk dat intussen celibatair leven erg moeilijk wordt en men erover denkt priesters te doen huwen (zie de gelukkig getrouwde dominee), vindt daarom wel ingang, maar een wijziging is erg bruusk en is het in overeenstemming met Jezus’ leven? Nee! Hoeft dat? Misschien. Kan het, nee, zo sterk zijn we niet. Ik in ieder geval niet!
Van Keulen
Van Keulen - menopauze
Ik val op rijpe geschoren vrouwen die ni de menopauze zitten! Vrijen tijdens de menopauze lijkt op het eerste gezicht vrij te zijn van gevaren. Voor het eerst sinds jaar jeugd hoeft de vrouw zich namelijk geen zorgen te maken om zwanger te worden. Toch blijft er nog een ander gevaar om de hoek loeren, meer bepaald de geslachtsziekten. Sexueel overdraagbare aandoeningen (SOA's) blijven een leven lang een gevaar, vrij dus nooit op een gevaarlijke manier met nieuwe partners!
Winston
Winston - "nu kost iedere stoot slechts 1 euro cent'"!
Jongens! ik heb dus altijd een afgesproken vast tarief bij de dames en betaal dus nooit meer dan 1 euro voor iedere stoot! De laatste jaren ben ik alleen iets vlugger gaan stoten zodat ze het tellen niet meer bij kunnen houden! Ze vroegen mij wel eens waarom ik zo vlug aan het stoten was,waarop het antwoord altijd was: '"nu kost iedere stoot slechts 1 euro cent'"!
Choi
Choi - troostmeijse
Ik kom niet uit het westen om je te pesten maar uit het oosten om je te troosten!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook