This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Didrika Veenemans
Didrika Veenemans - 1 Item
Dag lekkere kerels! Ik ben zeer stoute dame en zoek een lekkere man voor heerlijke sex. Ik hou ook van sex op spannende locaties (sexbios) . Mail mij voor een gedragen slipje en een snelle geile date. Kusje op je dong alvast…….xx
Didrika Veenemans
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Sander
Sander - priapisme
Ik kan jullie inmiddels bevestigen dat de zwelling van de penis die het gevolg is van priapisme kan bijzonder pijnvol zijn. Maar dat is nog niet eens het ergste. Als gevolg van erecties die langer dan vier uren duren, kan er peniele fibrose optekenen. Dat betekent dat er lidtekenweefsel opduikt in het hoofdlichaam van de penis. Het gevolg kan zijn dat er erectieproblemen opduiken, erectieproblemen die een blijvend karakter hebben, zoals bij mij nu!
Angela Chang
Angela Chang - twee keer zo hard
Als een man één van mijn vriendinnen een compliment geeft dan merk ik dat ik twee keer zo hard mijn best om zijn aandacht te krijgen. Als ‘ie te ver gaat, dan heeft hij een probleem. De scheidslijn is dun, net zoals mijn ontlasting trouwens!’
Ron
Ron - priapisme
Zo zie je maar weer! Zoek daaron onmiddellijk medische hulp wanneer u last hebt van priapisme, dat is het beste advies dat we u kunnen geven. De aandoening lijkt op het eerste gezicht vrij onschuldig, maar kan erg pijnlijk worden. In ieder geval moet de behandelende dokter meteen op de hoogte worden gebracht van de duurtijd van de erecties die met priapisme verbonden zijn. Deze duurtijd moet worden vergeleken met de normale duurtijd van een erectie (4 uur toch?)
Leo
Leo - Facebook?
Oh, 350 mensen liken je bikini foto op Facebook? Je heb vast een geweldige persoonlijkheid.
Lola Priebke
Lola Priebke - kleine TOLLIE
Tja, met betrekking tot jouw TOLLIE: klein of groot, het hangt er maar vanaf wat je ermee doet. Met een grote TOLLIE vrijen geeft bij mij altijd wat meer "inbreuk" dan vrijen met een kleine TOLLIE. Maar een kleine TOLLIE heeft bij mij voorrang voor wat betreft anaal!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook