This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hildreth Tatchert
Hildreth Tatchert - 1 Item
Hey lekkere slipsnifter! Deze rijpe vrouw met ervaring geeft kosteloos sexles aan geile man die nog wat wil leren. Ik kan ontvangen en verplaatsen en eventueel ook overdag!. Wat zou je graag willen leren. of heb je speciale wensen? Ik ben taboeloos! Bestel gewoon een lekker gedragen slipje van me en wie weet?
Hildreth Tatchert
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Thomas
Thomas - ons reukvermogen
Hoe groter het verschil tussen de genen, hoe groter de aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen. Sexuele gevoelens zijn blijkbaar gekoppeld aan ons reukvermogen, zoals uit bovenstaande proef bleek. Op basis van het reukvermogen valt blijkbaar vast te stellen dat er onderling al dan niet grote genetische verschillen tussen man en vrouw zijn. Hoe groter de genetische verschillen, hoe groter de sexuele aantrekkingskracht. Geen wonder dat ik de laatste tijd alleen maar gedragen slipjes bestel van rijpe geschoren vrouwen!
Bennie Dom
Bennie Dom - raadsel
Wat is het verschil tussen een batterij en een vrouw? Een batterij heeft ook nog een positieve kant.
Maarten
Maarten - raadsel
Wat hebben een gynaecoloog en een pizzakoerier gemeen? Ze mogen er allebei aan ruiken maar niet aankomen!
Pien Karna
Pien Karna - hetero
Tja, van kleins af aan ben ik eigenlijk nooit echt een meisje-meisje geweest. Ik hield niet van poppen en barbies, maar wel van de auto's van mijn broertje. Toch ben ik pas op mijn 16de gaan twijfelen of ik echt hetero was of toch iets anders. Dit kwam door een meisje dat me ten dans vroeg in een kroeg. We dansten maar een paar minuten en maar zeer intiem en het voelde goed! Na dit moment liep ze, zonder iets te zeggen de deur uit. Ik heb haar helaas nooit meer gezien. Als ze godverredomme eens wist hoe ze mijn leven daardoor heeft veranderd!
Elmer
Elmer - de manager van de slipjesclub (Boudesteijn)
Ergens in de avonduurtjes kwam gisteren de manager van de slipjesclub (Boudesteijn) even polshoogte nemen (in ieder geval de enige die niet in bedrijfskleding rondliep). Boudesteijn kwam, zoals altijd, wat opgefokt over en zat te zeuren dat de meiden niet onderuit in de banken mochten zitten; als blikken konden doden! Kwam mij een beetje onzinnig over als het zo rustig is. Iets later ging hij de meiden ook nog eens vertellen waar ze moesten zitten en werd er één naar de hoek gestuurd, waar ik met een dikke Duitser zat. Ze deed iets met haar tongetje dat blijkbaar voor geil moest doorgaan ik kreeg zowaar een lachje te zien, toen ik hetzelfde terug deed. Kennelijk hadden ze nog meer instructies gekregen, want ze kwam ook nog even haar lapdance skills laten zien. De veelvuldige boze blikken naar Boudesteijn maakten duidelijk dat dit niet was omdat ze mij nou zo leuk vond. Ze liet er geen schaamhaar over groeien en mijn vingers werden praktisch haar poesje in gezogen; het is dat ze potdomme nog een slipje aan had! Daarna pakte ze mijn biertje af, omdat ik beide handen moest gebruiken om ook met haar borstjes te spelen. Na een tijdje had ze haar punt gemaakt en draaide zich om, ik speelde nog even voor rekstok voor haar turn routine en kreeg een reeks lachjes, knuffels en oneerbare voorstellen. Ze gaf op zijn minst de impressie wat zin te hebben gekregen! Boudesteijn keek me aan en zei tegen me: ik ben verzekerd van mijn baan want niemand wil hem hebben.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook