This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Katinka
Katinka - 1 Item
Hierbij verkoop ik (27 jarige Rotterdamse) mijn oude veel gedragen strings, en eventueel ook andere lingerie als daar vraag naar is. Geen wensen zijn te gek. Het is ook mogelijk deze strings al dragend op de webcam te tonen, hiervoor betaal je dan 5 euro extra (in totaal). Ik kan je trouwens ook een foto toesturen van de strings zodat je zelf kan kiezen. Voor 15 euro p.s. mag je ze kopen (inclusief verzendkosten). Bij afname van 2 strings krijg je er 1 gratis bij!
Katinka
slip
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bas Gitaar
Bas Gitaar - naadhaar
Hallo mensjes.. Best stomme vraag, maar wie heeft hier ook last van? . Ik heb n.l. " naadhaar" . Haren op mijn billen. Heel lelijk maar in en op mijn naad is ook het enige waar ik het ongewenst vind. (en op mijn wenkbrouwen maar die trim ik zelf met mijn 25 jaar oud scheerapparaat....) Laat het me weten ik ben echt onzeker…..!
Maarten
Maarten - wax
Juist daarom ben ik van plan deze week mn bil-naad te gaan waxen met hars.......¬ja is gewoon hygienischer hey? en ook de vrouwtjes tegenwoordig vinden dat fijn hey? en ladies: ook gelijk het haar dat van de vagina naar de bilnaad loopt laten verwijderen????? dan kies je voor de ´´Hollywood Wax´´ (denk maar aan HOOLWEED)
Wim van Beffum
Wim van Beffum - foto
Ik ben een man van 51 jaar en vind het geil jouw gedragen lingerie te ontvangen. Wil jij mij jouw gedragen lingerie toe sturen of lingerie die je niet meer gebruikt? Als dank stuur ik je een foto waarop ik jouw lingerie draag...
Cecania Stiefelsapf
Cecania Stiefelsapf - lichaamssappen
HEY TREKPOP, kijk maar eens rustig naar mijn foto en ontdek mijn sex voorkeuren en dan weet en voel je zelf wel of je zin in mij hebt. stuur me een foto van je TAMP en van je ANUS omschrijf jezelf even en dan kan ik even kijken of je ook mijn type bent. Wie weet lig jij straks mijn lichaamssappen wel te drinken!
Doktor Hans
Doktor Hans - bilhaar
De bilnaad is een gebied tussen de billen van de anus tot het stuitje. Veel mensen hebben last van de haargroei op dit gebied. Men kan op deze plek ook te maken hebben met ingegroeide haren. Soms kunnen daar ontstekingen uit voortkomen en moet de huid chirurgisch worden behandeld. Een kostbare en pijnlijke ingreep voor een probleem dat zich telkens op een nieuwe plek kan herhalen.Laserbehandeling is dé oplossing. Het is namelijk geen huidkwestie maar het ligt aan de haargroei. Gelukkig is die op deze plek niet zo geconcentreerd dus is men met een paar laserbehandelngen van het probleem verlost.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook