This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Greta Slagter
Greta Slagter - 1 Item
EEN HELE STOUTE MAN GEZOCHT Ik ben een stoute dame die houdt van stoute en spannende dingen ;) Zegt dat een beetje wat over mijzelf? Ik ben single, dus dat zit voor jullie mannen al goed. ik ben dol op sex en alles erom heen. Ik ben niet van keihard sm. ik hou van doggystyle, missionaris en bondage. Ik hou er wel van om flink aangepakt te worden! Mijn hobbies: Alles wat god verboden heeft! Ik ben dol op grote mannen, beetje ongeschoren, als het kan wat groot geschapen. Ofwel,"impress me"! Je bent hygienisch, niet te extreem, en woont niet te ver weg tenzij je bereid bent lange afstanden te reizen. Spreekt je dit aan laat dan even wat van je horen via m ijn gedragen slipjes! Groetjes en misschien tot binnenkort!! xx
Greta Slagter
mijn gedragen slipje voor jou!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Machiel Reservewiel
Machiel Reservewiel - waar houdt girlfriend-sex op en begint verliefdheid
Tja, waar houdt girlfriend-sex op en begint verliefdheid? Het helpt meestal nogal als je van een collega ijsbeer hoort dat hij je gedroomde vriendinnetje zoeven heerlijk op het toilet heeft genomen en daarna op de kamer is verdergegaan, of als het is wel duidelijk he? Het uitwisselen van telefoonnummers wil ook nog wel eens een mooie geraffineerde manier zijn om .. en dan zwijg ik nog maar over de dames die nog twee of drie stapjes verdergaan Kortom: hoe vaak verliefd geweest op een hoertje? Ik? Nog nooit!
Morgan Grooce
Morgan Grooce - Hotel DE BLANKE SABEL in de buitenwijken in Ocoee
Hotel DE BLANKE SABEL in de buitenwijken in Ocoee, met gratis WiFi en gratis parkeerplaatsen! Locatie Westside Crossing-winkelcentrum) Pas gerenoveerd Dit hotel biedt een buitenzwembad, een spabad en een grote sexbioscoop aan. In de zwembaden mag na 19.00 alleen nog maar naakt worden gezwommen. Ben je op zakenreis? Profiteer van het 24-uurs businesscentrum, de conferentieruimtes met onbeperkt toegang tot DVPs en gratis WiFi in gemeenschappelijke (sex)ruimtes. De 55 individueel gemeubileerde kamers kijken uit op het zwembad of het binnenplein en bieden gratis WiFi en comfortabele bedden aan. Je hebt er niet alleen een flatscreentelevisie met kabelzenders (voor pay tv betaald u n tarief voor de hele nacht!), maar ook een koelkast en een magnetron!
Boudesteijn
Boudesteijn - tochtje naakfietsen
Ik ga een tochtje naakfietsen organiseren en inmiddels hebben veertig mensen zich al opgegeven mee te doen aan de blote rit. Het doel van de tocht is voor iedere deelnemer anders, meldt de organisatie. ,,De een wil aangeven dat de overheid niets te zeggen heeft over zijn lichaam, een ander rijdt mee omdat het een ludiek spektakel is en weer een ander wil op deze manier kenbaar maken dat hij op rijpe, geschoren vrouwen valt.. Het enige dat ons bindt, is dat we naakt op de fiets stappen.'' Niets meer en niets minder dus!
G
G - ordinair
Een middagje zaken doen met de jongens, noemen ze dat zo tegenwoordig... Gewoon ordinair elkaar afzuigen zul je bedoelen, een hole in elkaars reet neuken, dat doen ze hier. Een gangbang met 18 holes!! Geniaal die gasten!
Chiquita
Chiquita - uitgesproken
Sinds kort wordt in Nederland Dr. Oetker uitgesproken als Dr.Utker.Hopelijk gaan ze dat met de Koetjesrepen niet doen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook