This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Galiena Schreuder
Galiena Schreuder - 4 Items
Hallo ik ben 35 jaar en ik woon in den haag. Ik ben opzoek naar een man met wie ik mijn ondeugende spelletjes mee Kan en mag delen ik ben een vrouw die voor alles in is zolang het maar lekker Is dus ben jij een man die hier ook niet vies van is mail me dan snel voor een vers gedragen slipje!
Galiena Schreuder
mijn vers gedragen slipje voor jou!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Galiena Schreuder
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Galiena Schreuder
bfe's
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Galiena Schreuder
dag hoor!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - helm
Twee mannen die zijn aangehouden terwijl ze naakt op hun fiets zaten, kwamen weg met een waarschuwing omdat ze geen helm droegen…De mannen droegen zeker de kleren van de keizer? De agente was daarvan zo onder indruk dat ze het niet zag. In haar rapport heeft ze opgetekend dat deze mannen wel degelijk een helm bij zich hadden. (allebei paars)
Winston
Winston - bondage, sm en lingerie
Mijn fetishes zijn bondage, sm en lingerie! Ik heb hiervoor: touwen, handboeien, een flogger zweep, een rijzweep, tepelklemmen, wasknijpers, jarretels, hold-up kousen, veel sexy strings en beha's, en binnenkort koop ik mijn eerste corset (waar ik heel erg naar uitkijk!) Ik heb het gevoel dat ik ook een leder-fetish aan't ontwikkelen ben, maar daar heb ik helaas nog geen spullen voor in het bezit.
Manfred
Manfred - muziekles
Dag dames! Ik ben een rijpe, aantrekkelijke man en ik bied piano-, gitaar- en accordeonlessen aan tegen betaling in natura. Graag reactie van een stevige dame, liefst uit het Zuiden des Lands...
Francesca Fridgies
Francesca Fridgies - clit piercing
Hallo, Ik denk om een clit piercing te laten zetten. Ik had graag van de DAMES geweten of het pijnlijk is, hoe lang je er last van hebt, of je echt betere sex hebt? Wat zijn jullie ervaringen en hoe ervaarde jullie het toen jullie hem lieten zetten en erna? Ik wacht vol spanning jullie ervaring af......
Elmer
Elmer - groter libido
Er zijn dus nu zelfs koppels die er zoals men het noemt in de swingerswereld een zg:”HUISVRIEND” op na houden. Dat is een man (meestal heten ze Egbert of Theo) die 1 of 2 x in de week naar het koppel gaat om de vrouw eens lekker (zonder slipje) te bevredigen. Meestal heeft de vrouw een groter libido dan haar man en de huisvriend zorgt er dan voor dat de vrouw ook niets te kort komt op seksueel gebied. Ideaal toch?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook