This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gisa van Brummelen
Gisa van Brummelen - 3 Items
Dag allemaal; ik val gelijk maar met de deur in huis en zeg: Sex is een drug voor mij! ik hou van erotiek, sexy jurkjes en speeltjes. een bezoekje aan een sexshop ben ik niet vies van. sex is echt een drug voor mij! Over mij: Ik ben dol op sex, mijzelf verwennen op de heetste manieren. Ik kan mijzelf soms opsluiten in een kamer en in alle hoeken lekker met mijzelf spelen en heerlijk klaar komen. En het liefst laat ik het nog op de gevoelige plaat vastleggen ;) Ja, en sommige vriendjes kunnen er niet mee leven dat ik zo enorm erotisch ingesteld ben. Mannen denken dat ze mij aankunnen, maar vaak valt dat vies tegen.Over jou: er zijn enkele dingen waar ik op let bij het vinden van een date of relatie, je moet geen problemen hebben met mijn sexuele uitspattingen. Jij kan mij heet maken net als ik jou. Een goeie conditie en je houd wel van een potje experimenteren. Rollenspel spreekt jou erg aan.Bestel je mijn slipje???
Gisa van Brummelen
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Gisa van Brummelen
eric jan
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Gisa van Brummelen
OS
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Van Keulen
Van Keulen - De clitoris zelf piercen
De clitoris zelf piercen kan, maar veel piercers wagen zich er, terecht, niet aan. In de eerste plaats is de gemiddelde clitoris te klein om gepierced te worden, en in de tweede plaats zit er een groot risico aan vast. Als de zenuw van de clitoris geraakt wordt, raak je namelijk al het gevoel voor seksuele prikkels kwijt, zoals laatst bij mijn vrouw. Het schijnt trouwens wel zo te zijn dat je clitoris groter wordt door het plaatsen van een clitoris hood. Dat opent wel weer de mogelijkheden om later je clitoris te laten piercen, mocht je dat nog willen bel me dan!
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - betalingsvormen
Universitair geschoolde man (goodlooking, strak in het pak, 54, 1.95) geeft bijles op VMBO- en Havo-niveau (ook eindexamen) in de vakken: Nederlands Engels Duits Biologie Maatschappijleer Natuurkunde/Scheikunde Alleen Den Haag en aangrenzende gemeenten. Ben je moeder van een leerling die moeite heeft met een van bovengenoemde vakken op school, dan is voor jou misschien goed om te weten dat alle betalingsvormen wat mij betreft bespreekbaar zijn!
Dana  Mc Laren
Dana Mc Laren - op de dansvloer
Zeg, Ik ben net even op de website van Boudesteijn geweest en gelezen over de voorwaarden van zijn sexfeesten, maar daar staat in de party-regels en voorwaarden: "Tijdens de party is sexy en uitdagend gedrag toegestaan, echter GEEN sexuele handelingen!" Dat is natuurlijk wel minder!!! Ik zoek eigenlijk een feest waarbij er geen dresscode is en je sex kunt hebben waar en wanneer je wil. Waar je om je heen stelletjes en groepjes lekker met elkaar bezig ziet. Ik zeg: lekker klaarkomen op de dansvloer!
AD
AD - droge vagina
Leuk: zo’n vagina. Ze kan je heel veel genot brengen, maar soms kent ze ook haar nadelen. Zo hebben sommige vrouwen last van vaginale droogte of zelfs vaginisme, waardoor seks wat stroever kan gaan of zelfs pijnlijk is. Tijd om hier wat meer aandacht aan te besteden! bestel in mijn webshop gewoon een lekker tube glijmiddel voor weinig!
Elmer
Elmer - eerst gescheiden en nu toch weer op zoek
Ja ja, eerst gescheiden en nu toch weer op zoek! Pfffff wat is alleen soms toch klote. Daar ben ik dan gewoon eerlijk in. Ik vermaak me best met de poepers van mijn sexmaatjes, maar mis toch het warme holletje van een geil vrouwtje. Hoop dat via deze weg nog voor het weekeinde te kunnen vinden….. with a smile…..

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook