This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gisel van Houwelingen
Gisel van Houwelingen - 1 Item
Deze hete meid zoekt geile man! Hey ik ben een lekkere vlotte meid, met hier en daar wat extra houvast zodat je lekker samen kan genieten. Ik hou van sex en van veel sex en ben niet uit op een relatie of een monogame tijd. Gewoon een leuke man op doen voor eens of vaker en waarmee je kan genieten. Geen jaloezie, wel verwennen, lekkere sex en lekker experimenteren. Niets moet en alles mag! Zoek jij dat ook in een vrouw? Dan hoor ik je graag snel! xx
Gisel van Houwelingen
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - stukadoorsbedrijf
Dag dames! ik heb dus een klussen bedrijf en accepteer alleen nog maar betalingen in natura! ik heb het er erg druk mee . maar wil op deze manier ook nog wel wat doen . alleen natuurlijk als u het zelf zeker wil . ik ben een klussen bedrijf ontstaan uit een stukadoorsbedrijf ik kan tegelen stukadoren bestraten schilderen beetje elektra en loodgieters werk ook div timmerwerk. p.s ik ben geen faker dus alleen serieus reacties, ik vind respect belangrijk en val ook op rijpe geschoren dames
Wilhelmina Drees
Wilhelmina Drees - bonus en een penis
Wat is het verschil tussen een bonus en een penis? Je vrouw zal altijd je bonus er door blazen!
Doortje
Doortje - domburg
Zo ging ik laatst ook naar Blankenbergen en eenmaal op het strand deed ik mijn bovenstukje uit en liet iedereen mijn tieten bewonderen. Nu is dat niks want er lagen vele vrouwen met hun tieten bloot maar als je rechtzit en je neemt delial en je smeert die tieten helemaal in en iedereen ziet hoe die worden gekneed en tussen mijn handen doorglijden. ik heb mannen gezien die zich omdraaiden anderen lieten duidelijk zien dat ze het leuk vonden en in hun zwembroek zat dan een stevige stok. ik kreeg opmerkingen van de vrouwen rond mij en na 2 uurtjes ben ik dan maar verhuisd. Met een vriendin ben ik naar Domburg gereden en daar naar het naaktstrand. mijn vriendin durfde haar slipje niet uitdoen ik wel en liep daar heerlijk in mijn blootje rond alleen hier waren ze dat gewoon geen rechtspringende lullen. Volgende wat ik deed was naar een gemeenschappelijke sauna gaan ook fantastisch meegevallen. Ik zal zeggen ik heb of beter had toen nog een volledig bosje schaamhaar. Daar leerde ik een koppel kennen en de man nou ik moet zeggen zag er niet slecht uit onder de gordel. Zijn naam? “Notermans” !
Boudesteijn
Boudesteijn - Beftips!
Hier mijn beste Beftips! - De achtbaan: Ga met je tong van linksboven over de buitenste schaamlip naar boven, weer naar beneden tussen de buitenste en binnenste schaamlip, omhoog over de vagina en clitoris en tussen de rechterschaamlippen weer naar beneden. - De luie acht: Maak achtjes over de vagina waarbij de bovenste helft van de acht om de clitoris en over de huid boven de clitoris gaat. Varieer in grote van de onderste helft van de acht. - De dubbele spiraal: maak steeds kleiner wordende cirkels over de vaginaopening en rond/ over de clitoris.- Zuigen: zuig zachtjes aan de clitoris, maar let op: zachtjes! - Alfabet: weet je het niet meer? Schrijf dan het alfabet met je tong! Dat deed ik laatst ook bij dit meisje en het was fantastisch!
Elmer
Elmer - Durf jij me uit mijn schulp te trekken
Ik was laatst eens aan het kijken op www.usedslipjes.com omdat ik op zoek was naar leuke dingen voor in mijn huis, en wist niet wat ik zag. Contact advertenties!!! Na heel lang wikken en wegen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en zelf eens een advertentie geschreven: ik ben nogal verlegen, en stap niet snel op iemand af. En dit is toch een beetje anoniem, hihi. Niet dat ik niets durf te zeggen hoor. Als je me eenmaal leert kennen dan kan ik zeker helemaal los gaan. Durf jij me uit mijn schulp te trekken, en wil je weten hoe ik los kan gaan contacteer me dan eens! Hoe ik heet? Heel erg heet natuurlijk!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook