This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Eadaion den Dulkie
Eadaion den Dulkie - 1 Item
Ik ben op zoek naar heerlijke seks.Hallo mannen, ik kan beter het gelijk zeggen. Ik ben alleen maar op zoek naar seks. Ik wil geen relatie of wat dan ook. Want ik heb al genoeg meegemaakt. Vandaar dat ik ook gescheiden bent. Mijn ex-man kon niet met geld om gaan. Omdat de schulden erg hoog waren, is die met de drugs begonnen. Hij is ook geen dealen en dat soort dingen. Tot ze er achter kwamen zeg maar. Nu zit hij al ruim 2 jaar in de cel. Vandaar dat ik het met mannen heb gehad. Ik wil echt alleen maar seks. Ben je ook alleen maar op zoek naar seks? Dan zou ik zeggen reageer snel en wie weet is er de klik.
Eadaion den Dulkie
lekker gedragen slipje@!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - Coming out
Coming out betekent dat je aan de mensen om je heen vertelt dat je homo, lesbisch of bi bent. Maar aan wie vertel je het? Moet je het altijd vertellen? En wat is het beste moment?
AD
AD - Te droog
Vaginale droogte is vervelend en er zijn heel wat vrouwen die ermee kampen. De oorzaak ligt vaak in het feit dat je niet opgewonden genoeg bent, door een te kort voorspel of gebrek aan zin om te vrijen. Een andere reden zou het gebruik van medicijnen kunnen zijn, zoals antibiotica of sommige anticonceptiepillen. Ook na de bevalling of tijdens menopauze word je minder snel vochtig. Mentale of lichamelijke vermoeidheid verminderen bovendien je lustgevoelens, waardoor je vagina ook minder vochtig is. Toch hoeft dit alles je seksleven niet in de weg te staan. Er zijn genoeg oplossingen in mijn webwinkel die het probleempje snel verhelpen!
Boudesteijn
Boudesteijn - Tip 1: Melkmeisje
Ik gooi voor meisjes die hun vriend lekker willen aftrekken nog wat tips op dit forum: Gebruik bij deze manier allebei je handen om zijn penis te ‘melken’. Plaats je handen boven elkaar om de penis en laat deze van wortel tot eikel op en neer glijden. Doe dit steeds sneller en sneller, totdat hij klaarkomt. Lekker toch?
Elisa Fridges
Elisa Fridges - AAD
Ik date nu met een jongen (AAD) waar ik echt ontzettend fijne gesprekken mee kan voeren, maar hij lijkt nergens echt om te kunnen lachen. En onzeker als ik dan kan zijn betrek ik dat op mezelf. Hij zei dat dat niet hoeft, en dat hij het echt wel leuk met me heeft, maar 'gewoon niet zo uitbundig is'. Ik blijf het wat bijzonder/lastig vinden maar de sex is zo goed!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook