This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Harimanne Duijndam
Harimanne Duijndam - 1 Item
Betaalde liefde is wat we soms allemaal nodig hebben! Heb laatst weer een geweldige avond beleefd! Via een vriend hoorde ik van het bestaan van deze slipjessite en omdat ik wel nieuwsgierig was heb ik me gelijk ingeschreven. Met succes, zo zou blijken! Al na een paar dagen kwamen de eerste bestellingen al binnen en kwam ik in contact met een paar leuke single kerels en nog een paar dagen later had ik al mijn eerste afspraak. Eerst spraken we ergens in een kroegje af om wat te drinken en om elkaar wat beter te leren kennen, hoewel we elkaar al uitgebreid uitgehoord hadden via mijn gedragen slipjes. Na een paar alcoholische versnaperingen werd de stemming steeds heter en besloten we naar haar huis te gaan. Op zulke avonden laat ik me het liefst lekker diep nemen!
Harimanne Duijndam
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Boudesteijn
Boudesteijn - Tip 2: Schroeven
Hier nog een tip om lekker te masturberen! Met je ene hand houd je de penis onderaan stevig vast, met de andere maak je een ronddraaiende beweging naar boven, alsof je een dop van een flesje draait. De eikel krijgt zo van jouw handpalm de extra aandacht die hij verdient. Dit is persoonlijk één van mijn favorieten!
Carolien Witvrouwen
Carolien Witvrouwen - Jouw vrouw
Jouw vrouw is zeker als een hijskraan, ze kan alle kanten op!
Caitlin Ann Pietersen
Caitlin Ann Pietersen - AAD
Mijn vriend AAD heeft dus geen gevoel voor humor! Heb ik alles uit de kast getrokken? Nou nee... ik heb mijn vriend AAD wel een paar keer voorgesteld samen naar cabaret te kijken, maar dat vindt hij niet leuk. Ik geloof dat hij het overdreven vindt. En humoristische films... ook daar lig ben ik met name degene die aan het lachen is en zit hij er een beetje stil naast. Het is niet zo dat hij NOOIT lacht of helemaal geen gevoel voor humor heeft. Het is meer zo dat het gewoon amper een rol speelt in zijn leven. Hij maakt zelf zo goed als geen grappen en moet niet lachen om de mijne. Terwijl... humor is voor mij toch iets als lucht... ik heb het nodig, dat heb ik altijd wel geweten, maar nu ik die klik binnen mijn relatie zo mis merk ik helemaal hoe.... uitgedroogd ik me begin te voelen doordat het er niet is.
rio
rio - leuk filmpje
Hey Meiden, Wat dachten jullie van een leuk filmpje van een vent met een flinke tampeloerus (TAMP) ? hoe zouden jullie op zo/n filmpje reageren? Zouden jullie gaan kijken? of zelfs iets anders .... Barst los ... :lol:
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - seks kan overal!
Seks kan overal: thuis in je vertrouwde bed, maar ook in het openbaar, waar mensen jullie kunnen betrappen. Als de seksuele nood hoog is, is het soms moeilijk om te wachten. Maar misschien is het toch slim om je even in te houden. Openbare plekken zijn namelijk niet de meest schone plekken heb ik laatst mogen ervaren!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook