This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gerwalta Postma
Gerwalta Postma - 1 Item
GEZELLIGE VENT GEZOCHT!! Hallo ik woon in Assen. Ik ben op zoek naar een leuke relatie, wat natuurlijk bij een leuke date begint! Ik hou van een gezellige babbel. goed gevoel voor humor, ik hou van lekker de kroeg in gaan, toeren op mn motor, gezellig uit eten. Ik ben een feestelijk en gezellig uitgaanstype, en zoek iemand die dat dus ook is. Dus ben jij die gezellige vent waar ik misschien voor val?? p.s. geen foto=geen reactie!
Gerwalta Postma
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Lance
Lance - Iemand van je eigen leeftijd.
Iemand van je eigen leeftijd. 'Veel mannen zeggen, heel slijmerig: het draait om karakter. Ik zeg dan: karakter kun je niet neuken. Daar komt het in de essentie op neer. Hoewel het echt niet alleen om neuken draait, hoor. Maar ja, iemand van mijn eigen leeftijd...' misschien als ze geschoren is......
Biafra
Biafra - potje sex
Wat is er heerlijker dan een goed en stevig potje seks met je partner? Een sekssessie in de ochtend! Ik sex dus altijd en overal,ik vind het erger om me in te houden dan om het gewoon te doen,als ik naar huis fietst,en dat is toch algauw een kwartier-20 minuten,ga ik vaak even van de fiets en in de bosjes vingeren,of wat ook lekker is,een dildo met zo,n afstandsapparaatje er bij,zaaaaaaaalig, mmmmmm
Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - de moeder van mijn beste vriend
Ik heb er altijd van gedroomd om het eens met de moeder van mijn beste vriend te doen,ze heeft mega grote borsten met super harde knoppen,dit heb ik wel eens gezien als ze een strak t'shirtje aan had. Mijn droom is uitgekomen toen ik wist dat mijn vriend bij zijn vriendin was. Ik ben toen maar naar zijn huis gereden (Almere Stad) ,eenmaal daar heb ik zijn moeder eens flink te grazen genomen……….mmmm smaakt naar meer.!
Boudesteijn
Boudesteijn - Tip 3: Ringetje
HIer nog een uiterst interessante masturbatietip! Maak een rondje van je duim en wijsvinger (varieer met de grootte) en laat de penis er doorheen glijden. Doordat je niet je hele hand gebruikt, is de druk op zijn jongeheer minder groot, waardoor de climax wat wordt uitgesteld. Deze techtniek gebruik ik zelf meestal op vrijdag!
Pietsje Feenstra
Pietsje Feenstra - kauwgom
Hey slettie mijn kauwgom heeft nog langer smaak dan de duur van jou relaties!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook