This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Cecania Stiefelsapf
Cecania Stiefelsapf - 1 Item
Hallo lekkere stoute viezerikke! Ik houd van uitgaan. borrelen (zie foto) en shoppen (vooral dat laatste ben ik erg goed in :-)) Sporten doe ik regelmatig. waarna ik het heerlijk vind om op de bank te ploffen en een sexfilmpje te kijken. Ik ben een lieve. vrolijke. spontane. soms wat eigenwijze. en redelijk prettig gestoorde meid en woon in het wonderschone Oh oh Den Haag aan. mooie stad achter de duinen. Iemand met een verzorgde look. modern. ambitieus en iemand die me aan het lachen kan maken. Iemand met harde leuning en een saai leven. die samen met mij leuke plekjes van de wereld wilt ontdekken. Want mijn huidige relatie is nu niet bepaald rozengeur en maneschijn… Bevalt mijn profiel je. stuur me dan maar eens een leuk berichtje. Antwoord krijg je altijd van mij.
Cecania Stiefelsapf
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bob Sleebaan
Bob Sleebaan - dames likken
Dames opgelet! Deze lekkere kerel verwent 50+ dames likken anaal en heerlijk neuken . 65.= euro p/u . Speciale prijs voor een hele nacht van 00.00 tot 06.00 prijs 150.= euro . Ik bezoek de dames aan huis of hotel . Buiten en Carsex ook mogelijk .Hygiene geprobeerd en Discretie gegarandeerd .Rechtstreeks mailcontact geen tussenkomst van datingsite, pooier etc etc .
Pien en Wiemel
Pien en Wiemel - vingeren onszelf elke dag minimaal wel 6x.
Hallo lekkere mannen, Wij zijn ontzettend geil en vingeren onszelf elke dag minimaal wel 6x. Als we in een hele stoute bui zijn, helpen we ook elkaar ook nog eens een lekker handje (een vingertje of 2). Onze slipjes zijn zo nat, dat het zonde zou zijn om ze in de was te stoppen als andere er ook nog zoveel plezier van zouden kunnen hebben. Voor 15 euro per slipje kun jij ook meegenieten van ons geile vocht. Natuurlijk worden de slipjes vacuum en discreet verpakt! Waar wachten jullie nog op??
Edwina Plasbips
Edwina Plasbips - Wil je hem echt door je clitoris heen, of door het kapje?
veel vrouwen zeggen dat een verticale (!) clithood een extra stimulans in bed kan zijn, een horizontale (!) is dat meestal niet. ik heb zelf een verticale gehad. de prik was scherp, maar het deed geen zeer. hij genas eigenlijk erg makkelijk, en ik heb er geen problemen mee gehad. zolang je het goed schoonhoudt (urine is trouwens helemaal geen probleem - het werkt desinfecterend! dus niet panisch gaan spoelen na het plassen ineens) is het een makkelijke piercing.Gewoon doen dus!
Boudesteijn
Boudesteijn - Tip 4: Vuur maken
Het masturbeerseizoen is wat mij betreft weer begonnen! Hier tip 4: Je hebt vast weleens gezien hoe je vroeger vuur maakte, met een stokje tussen beide handen en dan draaien maar. Dit doe je ook met de penis van je partner. Smeer je handen in met glijmiddel en leg ze -met je pinken aan de buitenkant- aan weerszijden van zijn penis. Begin vervolgens met wrijven, alsof je vuur wilt maken. Je beweegt je handen in tegenovergestelde richting langs zijn schacht. Vergeet ook de eikel niet over zijn bol te wrijven!
Leo
Leo - alleen maar lik
Zeg, je vindt het toch niet raar als ik..... je zonder condoom alleen maar lik?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook