This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Brunhilda Schmits
Brunhilda Schmits - 1 Item
Hoi. ik ben eindelijk verlost van mijn drankprobleem en nu wil ik SEX. klinkt misschien raar maar!!!al dat stiekeme gedoe ben ik nu wel zat ! Nu ik de vrijheid heb wil ik er ook onverzadigbaar van gaan genieten ! Met mannen/vrouwen of paren. Leeftijd onbelangrijk en geen financ. bedoelingen.svp!
Brunhilda Schmits
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Theodorus
Theodorus - TAMP in de ander hand
Tegen je huisarts verzwijgen dat je iedere avond lui voor de tv zit met een zak paprikachips in de ene hand en je TAMP in de ander hand, is enigzins begrijpelijk! Het is gedrag waarvan ikzelf ook wel weet dat het slecht is voor mijn gezondheid. Maar op een preek zit ik in ieder geval niet te wachten. Toch is het beter om eerlijk te zijn tegen artsen zei mijn vrouw laatst…..
Nemo
Nemo - slipje gaan halen
Laatst ben ik bij dit meisje een lekker gedragen slipje gaan ophalen. Daar aangekomen vroeg ze of ik niet even een drankje wilde komen doen. Toen hebben we onder het genot van een drankje (wodka) en een zwoel muziekje de volgende stap genomen. Het werd een waanzinnig leuke avond en na een urenlange sessie waren we allebei uitgeput maar voldaan! We vonden de date allebei een succes en hebben besloten vaker af te spreken voor de gezelligheid, spanning en wie weet nog wel meer. nu kijken of ik al de rotzooi nog van mijn tamp afkrijg!
Biafra
Biafra - Hij.heeft.geen.gevoel.voor.humor
Hee dames (en een enkel verdwaald heerschap), Ik moet mijn ei kwijt. Ik kan er even niet meer tegen en moet stoom afblazen om te voorkomen dat ik akelige dingen tegen mijn (superlieve) vriend AAD ga zeggen. Hij.heeft.geen.gevoel.voor.humor. En it drives me nuts op dit moment! Nooit had ik kunnen bedenken dat ik uberhaupt een relatie met iemand zonder noemenswaardig gevoel voor humor zou aangaan. Humor staat in mijn top drie van onontbeerlijke karakter-eigenschappen waar een eventuele partner over moet beschikken. En toch is het gebeurd! Omdat er ook zoveel dingen heel erg ontzettend fijn aan hem zijn. Maar.... het valt me zwaar. Ik baal er ontzettend van om altijd in mijn eentje in een deuk te liggen of te moeten gniffelen om humorvolle situaties. En het voelt alsof ik een beetje gekortwiekt wordt door het totale gebrek aan respons als ik een grap maak.Ik wil zo graag samen met hem kunnen lachen! Het voelt af en toe alsof ik geen lucht krijg doordat ik niet met hem kan lachen en ik naar zuurstof snak als een vis op het droge :( Wat nu? Zou er nog iets aan te doen zijn? Of ben ik gedoemd om lachloos door het leven te gaan in mijn relatie met hem?
Luc Coolman
Luc Coolman - dobbelen
In België hebben ze een nieuwe vluchtelingen wet aangenomen, dobbelen, 1 t/m 5 is het land uit 6 is nog een keer gooien!
An Aal
An Aal - een vrouw anaal te nemen
Ik zoek een man die het lekker vindt om een vrouw anaal te nemen en die daar veel ervaring mee heeft om het te doen. Ik heb dat zelf namelijk niet maar wil het wel krijgen (ervaring) maar op een manier zodat het geen pijn doet en voor mij ook gewoon lekker is. Dus enige ERVARING is wel vereist!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook