This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

francien
francien - 1 Item
Hoi, ik heb leuke slipjes, meestal lekkere stringetjes. Als ik een dag ermee rondgelopen heb ruiken ze heerlijk geil naar mij. Zeker als ik ook nog met mijn clitje gespeeld heb. Wie wil er zon mooi gebruikt slipje van mij hebben ? Voor 10 euro inc. verzendkosten stuur ik je er een op. Betalen mag je per paypal. Dit is zeer gemakkelijk voor iedereen, kijk maar eens op paypal.nl Stuur me maar een mailtje als je zon lekker slipje wilt hebben. Voor 5 euro meer stuur ik je ook een foto mee van mijn geile geopende kutje waar het slipje omheen gezeten heeft. Kusjes, Francien.
francien
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ger Gansefles
Ger Gansefles - year
Wat is het verschil tussen een autoband en 750 gebruikte condooms? Het ene is van Good Year en het andere was een Good Year
Ed
Ed - limoen
Tja, zo’n tampon in je reet is ook veel lekkerder natuurlijk dan bijvoorbeeld een cocktail met verse muntblaadjes en limoen. Want daar word je dik van! Waar zijn we nou helemaal mee bezig?
Fokko Fokma
Fokko Fokma - wodka
Jongens, Ik heb iets nieuws ontdekt, n.l. om een tampon doordrenkt met wodka anaal (of vaginaa)l in te brengen en heet ‘slimmen’. Het heeft namelijk nogal wat voordelen. Je gaat er niet van uit je mond stinken, je schijnt er niet van te moeten kotsen, en je krijgt er geen buikje van! Maar je wordt er wel lekker dronken van!!!!!
Pormankrofsktrum Stramprosky
Pormankrofsktrum Stramprosky - kamperen op een naturistencamping
Ik vind het leuk om met een onbekende kerel te kamperen op een naturistencamping! Samen knus gewoon lekker naakt in een tentje overnachten, dat doet de romantiek al snel opleven! Helaas zijn we vaak niet de enige mensen op een naturistencamping. Ik vind het niet zo fijn als de buren mee kunnen genieten van de geluiden van onze lichamelijke activiteiten. Nadeel is dus dat ik het dan niet van de daken kan schreeuwen en wij de geluiden enigzins moeten smoren. Maar dit kan ook juist de spanning vergroten...! Hoe leuk is dat???
Elmer
Elmer - tip!
HEY BoYS! ik heb weer een nieuwe techniek bij vreemde vrouwen! Ik zet met een stift een kruisje op haar hand en zeg: Eindelijk ik heb mijn schat gevonden ...........

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook