This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dame Poborski
Dame Poborski - 1 Item
Hoi. ik zou het leuk vinden om hier leuke stoute jongens te vinden! Stoute jongens waarmee ik misschien leuke dingetjes kan doen. Paar dingetjes over mezelf: happy, horney, lief. gevoelig en beetje gek!! Maar kan ook best bruusk uit de hoek komen. Zeer potente mannen tussen de 23 en 35 jaar. dat zou leuk zijn. Ruik maar even aan mijn gedragen slipje of het klikt…….
Dame Poborski
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - bouten
D'r is een echtpaar al 25 jaar gelukkig getrouwd.¬ maar haar vent (ED) heeft nare gewoontes.¬ Zodra hij wakker word laat hij bouten, niet normaal! Dus die vrouw zegt keer op keer tegen hem;¬ als je zo doorgaat, schijt je nog een keer al je ingewanden eruit.¬ Nee hoor zegt de man dat gebeurt niet. De volgende ochtend, dagen, en weken gebeurt hetzelfde. De vrouw blijft herhalen; als je zo door gaat schijt je je ingewanden eruit! Nee hoor zegt ED weer. Dan is de vrouw 's ochtends eerder wakker dan haar man, en loopt naar beneden.¬ ze pakt een kalkoen, en haalt de ingewanden van de kalkoen eruit en stopt ze in een bak.¬ ze loopt met de bak naar boven, en gooit de ingewanden van de kalkoen in haar man zijn onderbroek. Als haar man wakker word hoort ze hem gillen.¬ en een half uurtje later kom tie beneden. Ja zegt ED;¬ vrouw je had gelijk, ik heb me ingewanden eruit gescheten, maar met behulp van 2 vingers en een potje vaseline, heb ik ze er weer terug ingestopt hoor !
Crescentia Zwaan
Crescentia Zwaan - Ik zou heel graag eens naar een parenclub gaan
Hallokes, Ik zou heel graag eens naar een parenclub gaan. Maar ik ben alleen en ben daar nog nooit geweest. Welke man heeft er zin om me te vergezellen? Misschien ben je ook nieuwsgierig? of ben je er al geweest en wil jij me wegwijs maken? Laat iets weten!
Gerdie van Okhuizen
Gerdie van Okhuizen - Mijn vriend
Och, mijn vriend is ook geen pretletter, maar hij kan dan wel weer lachen om Bert Visscher. We hebben wel eens naar zo'n show op tv gekeken. Erg grappig, vriend helemaal in een deuk terwijl ik daar compleet onbewogen naar kan kijken. Net als Freek de Jonge, daar vind ik ook geen bal aan. Het is ook weer niet zo dat je relatie geen kans van slagen heeft als je geen humor hebt, of niet de zelfde soort humor.Humor kun je niet neuken, of wel ?
AD
AD - Vaginale droogte of vaginisme
Vaginale droogte of vaginisme: vervelend, maar niet onoplosbaar. Doe net als iedereen en log in op mijn webwinkel!
Leo
Leo - ‘squirten’
Als je opgewonden bent, net zoals dit meisje laatst was, dan vult het weefsel tussen je urinebuis en vagina zich met vocht. Die vloeistof is vergelijkbaar met dat wat de man in zijn prostaat aanmaakt. Tijdens een orgasme via de G-spot wordt het vocht uit de klieren soms naar buiten gestuwd. Het is helder, kleur- en geurloos en in de tantraseks wordt het ook wel de ‘nectar van de godin’ genoemd. Dit naar buiten stuwen lijkt soms op spuiten, waardoor het ‘squirten’ wordt genoemd. Lekker hoor!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook