This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Fréderike Geerdinks
Fréderike Geerdinks - 1 Item
Gewoon lekker simpel. Ik die op bed lig in mijn nakie.Een goed gast wijn en een lekkere sigaar, helemaal klaar om door jouw 'sigaar'genomen te worden.Met mijn twee pronkstukken in de volle glorie. Vind je het wat? Dan moet je het me snel laten weten want ik kan bijna niet meer wachten tot die potente man nou eindelijk eenslangskomt hoor. Mail me snel en je komt snel (knipoog)xx
Fréderike Geerdinks
mijn onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Daan Trekzwaan
Daan Trekzwaan - BRUINE PIETEN
Ik ben niet per definitie tegen ZWARTE PIETEN want ik ben er zelf toch ééen geweest! . Maar als echte homofiel zie ik toch liever BRUINE PIETEN!
Brechje de Vrieps
Brechje de Vrieps - Rienk heeft ook geen humor
Ach ja, ik vind dat mijn vriend RIENK ook geen humor heeft, maar zo denkt hij af en toe ook over mij. Hij heeft een hele droge, serieuze humor en ik lig al in een scheur om een poep en een scheet (bij wijze van). Maar ik kan wel samen met hem lachen. Vaak is dat gewoon vanwege de situatie, maar ook door wat een ander gezegd wordt en als grappig wordt ervaren. Dan kunnen we soms echt lachen om elkaar. Dusja, wat is humor?
Ellen Hunter
Ellen Hunter - AAD is irritant
AAD en ik zijn nu drie maanden samen. Of hij afknapt op mijn humor? Ik heb het gevoel dat hij het af en toe wel irritant vindt ja. Hij maakt soms ook wat denigrerende opmerkingen over dingen die ik grappig vind. Dat het cliche-matig is, of flauw of bot of weet-ik-veel-wat. Maar hij is inderdaad ook, uberhaupt geen uitbundig mens. Hij is gewoon introvert. Dus inderdaad, soms vindt hij dingen geloof ik wel grappig, maar is dat gewoon niet aan hem te merken. Hij heeft zelf wel eens (bloedserieus) gezegd dat hij 'gewoon niet zo de behoefte heeft om met allemaal geluid op een grap te reageren'. Waar ik vervolgens dus weer hartelijk om moest lachen. En waar ik hem ook wel eens mee plaag. Soms kan er dan een klein lachje bij hem vanaf, soms blijft het dodelijk stil.. Ik kijk geen tv dus over de gelijkenis met het ontbrekende gevoel voor humor van boer Aad kan ik niets zeggen. Maar mijn vriend AAD ziet er wel veel appetijtelijker uit en hij heeft een lekkere grote tamp! : )
Carlos
Carlos - jonge vrouw
'Ik wil dus geen relatie meer die me bevestigt in mijn eigen verval. Ik zou met een vrouw van mijn eigen leeftijd gezellig naar het naaktstrand kunnen, of naar de sexbioscoop, of een (privé) huisje huren in Toscane, maar dan zou ik stiekem altijd denken: zat ik hier maar met een leuke jónge vrouw met een natte vagina. Ik vind vrouwen van mijn eigen leeftijd eigenlijk best een beetje verzuurd, vooral onder de navel.....'
James
James - slipjesfreaks
Beste lui, Zijn er hier ook slipjesfreaks die, net als ik, vrij recentelijk een nieuwe lusttempel hebben ontdekt: n.l. de kontgrot? Ik heb trouwens de binnenvoering gisteren voor het eerst onthaard met behulp van een nagelschaartje (gewoon afgeknipt hoor). Vervolgens heb ik er maar een gebruikt slipje ingepropt om mijn prostaat nog extra te stimuleren. Dit slipje heb ik trouwens gekocht van dat meisje hierboven. Het moet n.l. wel in 'stijl' blijven gnagna! In ieder geval, ik doe er dan ook altijd standaard nog een elektrische tandenborstel achteraanj (soort vibrator dan) om vervolgens het hele goedje aan te stampen met een speelgoed-dinosaurus (van vroeger, met de staart !) Volgens mij is dit wat vrouwen voelen tijdens seks, wat denken jullie!?!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook