This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Chriselda Kooijman
Chriselda Kooijman - 1 Item
Hoi, Ik ben een speelse meid op zoek naar een dito speelse man. Mijn levens motto: Make love not war. Kan intens genieten van een glas wijn en een goed gesprek. Een vroege ochtendwandeling om de zon op te zien komen en dan lekker vingeren in de bosjes..mmmm. Op seksgebied houd ik van een zeer kort voorspel. lekker strelen. likken en plagen. Herken je iets in mijn profiel? Dan wil ik je graag beter leren kennen. Bestel gewoon een slipje van me en wie weet kom ik je lekker in je zak knijpen!
Chriselda Kooijman
voor jou!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AD
AD - webwinkel
Hier nog een fijne tip voor de dames! Ga eens op je rug liggen, met je benen wat opgetrokken. Je partner knielt dan voor je en voelt met zijn vinger zo’n vijf a zeven centimeter boven de ingang van je vagina. Daar zit een sponsachtig plekje: de G-plek. Als je deze plek stimuleert, kan het soms aanvoelen alsof je moet plassen. Als het een ware lustplek voor je is, leer er dan optimaal van te genieten door uit te vinden wat jij het lekkerst vindt. Bijvoorbeeld met je vingers, een seksspeeltje of via penetratie. De sexspeeltjes vindt je in mijn webwinkel!
Boudesteijn
Boudesteijn - slipjesclub
SlipjesClub Venray (ik zit zelf in het overkoepelend bestuur) verkoopt al meer dan 30 jaar gedragen slipjes en hipsters voor het goede doel. Met de opbrengst van deze actie financieren wij vakanties van slipjessuppliers naar het speciaal daarvoor ingerichte Slipjeshuus te Texel. Dit ambassadeurschap voor de gedragen slipjes ondersteunt het Nederlandse Slipjes Centrum met uniek foldermateriaal ! Op 12 mei a.s. zijn wij weer present in 7 plaatsen in de Randstad!
Gabrielle Spord
Gabrielle Spord - contact met een paar mannen
Hallokes! Hier niet echt ontwikkelingen qua daten of andere sexuele uitspattingen. Ik heb wel via usedslipjes.com contact met een paar mannen, dus wie weet dat daar wat uit voortkomt. Zit één hele leuke/mooie TAMP bij (FLOYD) waarvan m'n hartje wel wat sneller gaat kloppen als hij zich aanmeldt voor een gedragen slipje. Heb alleen geen idee wat hij er mee gaat doen. Ook gaat hij niet echt op mijn toespelingen in, maar noemt me wel lief enzo en spreekt mij steeds aan. Maar hij heeft een kind en woont ook nog eens aan de andere kant van Nederland, dus wat dat betreft zie ik het somber in…..
Ron
Ron - vrouwelijke hormonen
Hey Hoppema! In bier zitten volgens mij te veel vrouwelijke hormonen; Hoe meer ik drink, hoe meer ik praat en hoe slechter ik ga rijden!
Van Bafdonk
Van Bafdonk - belangrijke zaken des levens
Ik kan humor missen als kiespijn. Waarom een beetje dom gaan lachen als je ook een goed gesprek over de belangrijke zaken des levens kunt houden? Voor mij is humor een dealbreaker in een relatie. Als een vrouw me aan het lachen maakt, dan kan ik haar echt niet serieus meer nemen en dan is ze geen relatiemateriaal. Vergeet dat niet als ik je slipjes bestel!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook