This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Keetje Kagiso
Keetje Kagiso - 1 Item
Hoi allemaal! Ik ben momenteel getrouwd. maar mijn man heeft weinig oog voor romantiek of voor mij. Ook ik ben dus maar even op zoek naar een anonieme seksrelatie! Dit is nieuw voor mij. maar wil aan de ene kant mijn man geen pijn doen. maar ik mis de intimiteit en anale sex. !Ik zoek iemand die het vuur in mijn sexleven kan oplaaien! Ik zoek een man die van spanning houd en anale sex. degelijk, uithoudingsvermogen. maar niet te veel verwacht qua vaste relatie. Dit is grotendeels seksueel. enige discretie is zeer gewenst. Graag alleen serieuze reacties, ik kan niet wachten om lekker in je ballen te knijpen! Xx p.s. ik heb een middelgrote poes!
Keetje Kagiso
mijn slippie
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Anouska Krikke
Anouska Krikke - kriebels
Je hebt ook mensen die werkelijk overal om lachen, zoals ED! na bijna elke zin schiet ie weer in de lach. Dit komt op mij persoonlijk nogal overdreven en wat puberaal over. Hier krijg iik ook de kriebels van!!
Guy
Guy - geslaagd bezoekje
Ik ontmoette laatst een leuke dame in een bar. We raakten op een leuke manier aan de bar aan de praat, waarbij ze zich naar mijn idee niet opdrong. Het ging echt ergens over, terwijl het grappig bleef. Toch had ze iets onweerstaanbaar. Vervolgens ging ze met me mee naar huis. Op de kamer ben ik meteen gaan zoenen, dat vond ze prima. Ook bij haar was staand pijpen geen probleem. Dat was deep throat, of iig bijna. Jonges wat is dt lekker. Dat deed ze uitstekend! Op bed haar van voren genomen. Ik schoof mijn DONG ineens naar binnen, dat kwam over... Haar geluiden waren prima om naar te luisteren, ook al speelde ze die. Lekker geil. Vervolgens heeft ze ook nog eens voor me gekookt: kleffe spruiten, redelijk goede friet, biefstuk oid OK, lekkere rauwkost, jammer geen toetje! Ik schrijf: toch weer een geslaagd bezoekje.
Rynie
Rynie - cunnilingus
Zelf vind ik cunnilingus enorm spannend en erotisch... haar opwinding maakt mij heet... De meeste meisjes geven mij gelukkig altijd heel duidelijk aan wanneer het genoeg is en ze gepenetreerd willen worden!
Boudesteijn
Boudesteijn - Tip 5: Wervelwind
HIer tip 5 voor het weekeinde! Pak zijn penis stevig vast met je duim wijzend naar zijn eikel. Beweeg je hand naar boven terwijl je langzaam een draaiende beweging maakt. Bovenaan je handpalm over de eikel laten glijden. Het is belangrijk dat er contact blijft tussen jouw hand en zijn genotsknots, dus blijf hem vasthouden terwijl je je hand draait, om vervolgens dezelfde draaibeweging naar beneden te maken. Het klinkt wat moeilijk, maar even oefenen en hij is als was in je handen, net zoals ik bij dit meisje trouwens!
NICO
NICO - vieze oude man
Mijn grootste ondeugden zijn af en toe naar Societeit op vrijdagavond, waar dan bejaardendansen is. Dan zie ik die mensen spartelen. Ik sta er zelf ook weleens te dansen. Heel even denk ik dan dat ik John Travolta ben, maar als je naar jezelf zou kunnen kijken, is het een belachelijk gezicht. Ik wil niet die vieze oude man zijn die nog heel hardnekkig jong doet en alleen naar het caf gaat om naar jonge meisjes te kijken.' maar ik doe het natuurlijk wel!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook