This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mieke Karasi
Mieke Karasi - 1 Item
Hallo daar, ik zoek een man om lekker mee te geilen. Wel moet het een man zijn die voor veel dingen in is en lekker openminded is ! Ik hou eigenlijk wel van alles, ook vind ik het geil om eens lekker anaal genomen te worden. Lijkt me supergeil heb het zelf nog nooit gedaan. Maar voor alles moet een eerste keer zijn natuurlijk wil je het eens met mij proberen? xxx
Mieke Karasi
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - sexuele aantrekkingskracht
In 1995 vond het beroemde experiment met een aantal vrouwelijke Amerikaanse universiteitsstudenten. Die kregen een aantal herenslips voorgelegd met de bedoeling daaraan te ruiken en de sexuele aantrekkingskracht die van de betrokken herenslips uitging te kwalificeren. De slips waren minstens twee nachten na elkaar door mannelijke studenten gedragen. De uitslagen van het onderzoek waren vrij verrassend. Bleek dat hoe groter de genetische verschillen tussen de vrouwelijke en de mannelijke studenten, hoe groter de sexuele aantrekkingskracht was!
Blair Lindsey
Blair Lindsey - Ik vind humor ook heel belangrijk in een relatie!
Voor mij zou een vriend zonder humor absoluut het niet werken! Ik vind humor ook heel belangrijk in een relatie. Nou ben ik heel erg van de flauwe humor en vind mijn vriend dat niet altijd even grappig maar we kunnen ook samen lol hebben. Ik zou niet met een bloedserieuze man zoals AAD samen kunnen zijn……
AD
AD - zowel de G-spot als de clitoris stimuleert
De bunny is een van de meest bekende vibo’s die zowel de G-spot als de clitoris stimuleert. Dit kun jij ook! Als je haar op de juiste manier vingert en beft tegelijk, zal ze een dubbel orgasme ervaren! Wanneer je haar vingert, laat haar dan op haar rug liggen en vraag haar de benen iets omhoog te trekken. Stop je vinger in haar vagina en beweeg je vinger schuin omhoog. Hoe geiler ze wordt, hoe beter jij haar G-spot kunt voelen en bevredigen.
Carlos
Carlos - FOEFRIDDER in de Orde van Oranje Nassau!
Deze Directeur is vandaag door de burgemeester benoemd tot FOEFRIDDER in de Orde van Oranje Nassau. Hij kreeg de onderscheiding vanwege het neerleggen van de functie vandaag als algemeen directeur bij BUS (belangenvereniging used slipjes). Mede onder zijn leiding is het raadgevend slipjesbureau uitgegroeid tot een van de toonaangevende slipjesbureaus in Nederland met 950 medewerkers. BUS heeft onder leiding van deze directeur de ambitie een bureau van topklasse te zijn. Naast zijn dagelijkse werk, zet hij zich al jaren vrijwillig in voor diverse slipjesorganisaties in heel Nederland..
Octaaf
Octaaf - Pimmel mitten im Gesicht
Treffen sich ein Elefant und ein Kamel, sagt der Elefant zum Kamel: "Warum hast du deine Titten auf dem Rücken?"Darauf das Kamel: "Wenn ich meinen Pimmel mitten im Gesicht hätte, würde ich die Klappe halten."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook