This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Judith Keāsah
Judith Keāsah - 1 Item
Welke lekkere Foefridder wil mijn eens ontdekken? Vluggertjes vind ik maar saai! Ik ben meer van de uitgebreide en liefdevolle seks.Echt de tijd nemen om elkaars lijf te leren kennen. Ga jij mee op verkenningstocht? Bestel dan nu mijn gedragen slipje! Dikke kus alvast….
Judith Keāsah
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - professioneel ramen tinten
dames,heb je binnenkort een car date en wil je meer privacy laat dan nu professioneel je ramen tinten van je auto! Als ik het gedaan heb we testen het gelijk even uit op een drukke parkeerplaats!
Bob Sleebaan
Bob Sleebaan - alternatieve woorden
Veel mensen in mijn omgeving schamen zich om over seks te praten. Daarom zijn er in eeuwenlange tradities voor alles wat met sex te maken heeft vele alternatieve woorden verzonnen. Zoals bijvoorbeeld: bezemen, Bombay Shuffle, borstneuken, chinezen, met de hoorn tussen de alpen gaan, memmen, parelketting maken, (op z'n) Russisch, Russisch neuken, Spaanse plastron, stokbroden, tettenbukken, tietneuken, of wat dachten jullie van tietwippen??
Peter Reetveter
Peter Reetveter - vrouwen en alcohol
Ik val de laatste tijd alleen nog maar op rijpe, geschoren vrouwen die veel alcolhol drinken. Maar hoe zit het met vrouwen en alcohol, dit gerelateerd aan sex? Vrouwen die veel drinken zijn vaak minder geremd, met als gevolg dat ze vaak als ze dronken zijn nogal wat avontuurtjes of one-night-stands meemaken. Dat kan hun reputatie schaden, in zoverre dat in hun omgeving een slechte naam krijgen. ‘Slet’ of ‘sletje’ kan één van de bijnamen zijn die ze krijgen. Terecht of onterecht? Het antwoord op deze vraag is eigenlijk afhankelijk van wiens normen gehanteerd worden. Ik vind het zelf meestal onterecht!
Odetta Paalvast
Odetta Paalvast - alle wijven die hij heeft gepaald
Mijn man zou beter weer vrijgezel kunnen zijn. Hij wil kennelijk zo veel mogelijk om zich heen neuken (al ontkent hij dat steeds) en opscheppen tegen zijn matties over alle wijven die hij heeft gepaald. Zeer onvolwassen toch??
Morgan Foxy
Morgan Foxy - foefriddders
Ik zat gisteravond in de bar van een hotel wat te drinken. Twee potente mannen hebben mij toen meegvraagd voor een drankje op hun kamer. Op de hotelkamer ging natuurlijk de minibar open en de vodka kwam op tafel. Ik probeerde me nog een weg naar buiten te wanen door aan te geven dat ik honger had en echt even iets moest eten. Uiteraard kreeg ik de roomservice-kaart van het hotel gepresenteerd. Dit werkt niet, dacht ik. Ik zeg het maar gewoon, ik wil dit niet. Daarvan waren ze ook niet echt onder de indruk. We kletsten nog wat verder en ondertussen bedacht ik hoe ik me hieruit ging redden. Ik wilde echt niet. Niet dat deze foefridders niet aantrekkelijk zijn, integendeel, ze zijn beiden super aantrekkelijk. Maar dit was gewoon niet helemaal mijn ding.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook