This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Noortje Kacela
Noortje Kacela - 1 Item
Hoi hoi spannende foefridders! ! Ik ben een dame, donker schaamhaar en een stel vreselijk dikke billen, waar ik heel trots op ben!! Ik ben echt iemand die niets te gek vind, gewoon heerlijk los gaan en dan het liefste met jou samen natuurlijk. Ik heb leuke hobby’s leuke mensen om me heen en ik masturbeer! Maar eigenlijk mis ik nog wel iets en dat is iemand om leuke en lekkere avondjes mee te beleven en dan graag van het mannelijke geslacht hihihi. Ik zal je binnenkort nog veel meer over mezelf vertellen. Stuur maar een verrassende mail ik wacht op je! Dikke kus !
Noortje Kacela
mijjn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ronald
Ronald - adam en eva
Adam zei! Het is een wonder, mijn paal staat stijf zonder steun eronder......Eva zei! Het wonder is ook mij geschied, mijn pruim is nat en het regent niet!
Maarten
Maarten - lapmiddel
Ik denk dat relatietherapie meestal een lapmiddel is. Dan gaat je vrouw van 50 ook eens een keer lingerie kopen, van Sapph of Marlies Dekkers. Pfff. Ik gruw daarvan. Als je in relatietherapie gaat, zit de rottenis al te diep. Een mens heeft meer aan zijn eigen psychiater. Dus geen psycholoog of kwakzalver, maar iemand die er verstand van heeft, zoals Doktor Hans!.'
Bea Tolsteeg
Bea Tolsteeg - stoeprand
Ik viel voor jou midden op straat. Niet om je mooie ogen, maar ik zag de stoeprand te laat!
Manfred
Manfred - ultieme spanking
Uiteraard vind bij mij de ultieme spanking op haar blote billen plaats. Ik houd echter wel van een gefaseerde opbouw van spanking. Beginnende op de spijkerbroek, vervolgens op het slipje en dan de bips natuurlijk. Met de spijkerbroek krijg je al een gloeiend gevoel, dat wordt doorgezet in een doordringende tik op het slipje en een ongeremde klap op de bips! Daarna nog even lekker penetreren en ik kan er weer tegenaan.
Wiljan van Asseldonk
Wiljan van Asseldonk - anale seks
Het taboe op anale seks wordt tegenwoordig steeds meer doorbroken, maar toch lijkt het nog een wat ongemakkelijk onderwerp. Er is naar anale seks bijvoorbeeld nog maar weinig onderzoek gedaan. Maar dat veel vrouwen het weleens doen of gedaan hebben bleek in 2010 uit een enquête van vrouwenblad Viva: de helft van de ondervraagde dames deed het destijds ongeveer één keer per halfjaar en maar liefst 26% zei minstens maandelijks te doen. Maar niet iedereen is fan van seks in het ‘andere’ gaatje, vaak om de pijn of het vieze idee heb ik inmiddels mogen ervaren!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook