This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Eva Kabibe
Eva Kabibe - 1 Item
ik ben alweer een aantal jaartjes alleen en ik heb ook eigenlijk alles wat mijn hartje begeerd maar ik mis toch wel een lekkere foefridder om heerlijk geil mee te gaan genieten. Iemand die net zo lekker prettig gestoord is als ik en met mij af en toe heerlijk wilt neuken en andere geile dingen doen. Ik wil er gewoon een heerlijke tijd van maken samen. Als je interesse hebt stuur me dan een leuke aantrekkelijke mail met jouw bestelling. Kusjes x
Eva Kabibe
mijn poesje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Carl
Carl - lekker muziekje
Als iemand jouw gedragen slipje komt ophalen zorg dan dat er een lekker muziekje opstaat! Muziek kan n.l. een hele belangrijke rol spelen in het creëren van een sfeer. Marvin Gay met Sexual Heeling, maar ook Enigma , Barry White, Teddy Pendergrass en Al Green. Zolang je in ieder geval de hardstyle en de trance muziek achter wegen laat, kom je al een heel eind...
Ed
Ed - raadsel
Het is groen en als je het doorslikt dan ga je dood? Een biljart-tafel.
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - mannelijke geuren
Uit een studie blijkt dat mannelijke geuren die een heterosexuele vrouw duidelijk herkent een krachtige invloed hebben op de sexuele aantrekkingskracht, aantrekkingskracht die bovendien wederzijds blijkt te zijn. De resultaten van het onderzoek zijn verschenen in het vakblad Psychological Science. Daar stond onder andere te lezen dat vrouwen een gelukkiger sexleven lijden wanneer hun immuniteitssysteem afwijkt van dat van hun partner. Bovendien blijkt dat vrouwen met een partner wiens immuniteitssysteem sterk gelijkt op dat van henzelf meer vreemd gaan of meer denken aan sex met andere mannen dan vrouwen wiens immuniteitssysteem afwijkt van dat van de partner…….
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - een (zachte) BDSM sessie
HEY Collega Slipjes Snuiveres! Vorige week toch nog maar een slipje opgehaald , maar kreeg er nu zowaar ook een (zachte) BDSM sessie! Na het gebruikelijke drankje en sigaretje , werd mijn DONG lekker gewassen door haar. Toen verliet ze de slaapkamer om zich om te kleden maar ze bleef tamelijk lang weg. Ik zeg dus: tijd voor masturberen! Het BDSM materiaal bevindt zich bij haar in een kleine opbergbox en ze haalde er het benodigde materiaal uit. Tijdens de sessie rook ik wel dat ze flink gedronken had ... tot overmaat van ramp verloor ze haar evenwicht en viel pardoes op haar (grote) achterwerk. Dit was de meest komische sessie ooit ... maar over het echte Meestereswerk kan ik kort zijn : zeer voorspelbaar en weinig BDSM gehalte. Ik schrijf een snol die haar vak niet verstaat! Na een uurtje vond ze ook nog eens dat het voldoende was geweest. Toen ik terug buiten kwam wist ik het zeker : deze dame drinkt behoorlijk en kent weinig van BDSM. Na twee slechte ervaringen weet ik het zeker : deze oude en dronken dame kan me niet meer plezieren!!! Maar ja, drie keer is scheepsrecht!
Anneliese
Anneliese - humor
Mijn vriend leek eerst ook niet zo'n humor te hebben. Kon ik schaterend naakt op de bank liggen, trok hij alleen geamuseerd zijn onderbroek omlaag - en dan nog vooral omdat ik zo'n pret had. Maar ik ontdekte dat hij wel degelijk humor heeft, alleen wat minder uitbundig dan ik. Hij kijkt graag grappige filmpjes (bloopers, Little Britain, Chris Rock) en lijkt dan vooral van binnen erg veel plezier te hebben. En met zijn vrienden maakt hij vieze grappen vooral over rijpe, geschoren vrouwen waar hij dan kort om lacht. Zoals iemand anders zei: gaandeweg zijn we ook onze eigen humor samen gaan ontwikkelen. Grapjes tussen ons twee, soms alleen een blik, waar we lol om hebben. Ik wat luidruchtiger dan hij.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook