This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Carolien Katlego
Carolien Katlego - 1 Item
Hallo allemaal! Deze lesbo zoekt een “muizenvanger”! Ja je leest het goed! Ik ben een lesbiënne. Ik heb al 3 jaar een vriendin maar ik mis toch het sexcontact met een man. Daarom zoek ik op deze manier een man die regelmatig met mij sexcontact zou willen. Mijn vriendin weet hiervan en het gaat dus niet om overspel. Misschien dat met de tijd een trio met ons beide ook een optie is. Zou jij het niet erg vinden om mij af en toe te verwennen en ik jou ook natuurlijk? Mail me dan snel voor een gedragen slipje!!
Carolien Katlego
schaampruikje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - beetje waardeloos
'Tot ik midden 40 was leefde ik een leven vol drank, drugs en seks. Daarna begon mijn kinderwens op te spelen. Ik laat niks na, behalve een paar egodocumenten. In die zin vind ik het leven soms een beetje waardeloos.'
Constanze
Constanze - Move over vibrator
Zo creatief als de mens soms kan zijn, zien sommigen in elk willekeurig keukenvoorwerp een pleasure speeltje. Move over vibrator, alles met een stijve staaf-gehalte kan ook prima dienst doen tussen de lakens. Of toch liever niet?
Jacco Groningen
Jacco Groningen - anale seks
Hoewel seks tegenwoordig op alle mogelijke manieren uitgeoefend lijkt te worden, worden er over anale seks maar nauwelijks boekjes opengedaan. En dat terwijl er steeds meer mensen zijn die het doen!
Doktor Hans
Doktor Hans - Sex is enorm bevorderlijk voor het genezingsproces
Sex is enorm bevorderlijk voor het genezingsproces, soms zelfs op recept van de dokter: zieke mensen hebben, zoals jij, hebben dus sex nodig! Mijn zusters draaien inmiddels overuren, met veel plezier overigens. Iedereen weet inmiddels dat je in elk ziekenhuis aan een zuster kan vragen of ze je even pijpen wilt. Er wordt dan helaas wel van je verwacht dat je na afloop nog even een tientje in haar slipje stopt……..
Célia Choukroun
Célia Choukroun - raadsel
How do you piss off Winnie The Pooh? By sticking your finger in his honey!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook