This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

na Kaluwa
na Kaluwa - 1 Item
Hey leuk dat je mij aanklikt tussen al die mooie vrouwen. Ik ben dus op zoek naar een lieve foefridder tussen de 25 en 55 jaar. Als je dat raar vind dan moet je maar niet verder lezen.. Zo niet, misschien zoek ik jou wel. Waarom ik op zoek ben naar een man die ouder is dan ik is vrij simpel. Ik kan niet echt overweg met mannen van mijn eigen leeftijd en de keren dat ik echt wat voor iemand heb gevoeld was dat iemand die ouder was als ik. Het geheim zit misschien in de levenservaring? Jongens/mannen van mijn leeftijd die ik tegenkom zijn doorgaans weinig respectvol en lopen voor mijn gevoel erg op mij achter.Omdat ik vind dat een relatie gelijkwaardig moet zijn ga ik dit keer doelbewust op zoek. Ben jij die man die een vrouw met respect weet te behandelen, en haar op en top vrouw kan laten voelen? Bestel dan snel mijn gedragen slipjes en wie weet waar het bekende schip strandt?
na Kaluwa
mijn slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Theodorus
Theodorus - dirty talk
Als jullie nooit eerder aan dirty talk hebben gedaan, zou ik hierin niet te ver gaan. Je voelt je dan niet comfortabel met wat je zegt en dat schrikt haar waarschijnlijk alleen maar af. Als je dit eng vindt, probeer dit dan eerst eens op de spiegel uit, dan zie je gelijk wat het met jou doet. Want dirty talk met een angstaanjagend gezicht werkt ook niet. Niet te veel praten, geef haar gewoon wat hints, zodat jij haar aandacht hebt en haar lakens kunt bevuilen!
Frank Fukking
Frank Fukking - aandachtsprobleem
Misschien is mijn probleem wel een aandachtsprobleem. Dat ik me afvraag: vinden vrouwen mij leuk genoeg? Hebben vrouwen mannen wel nodig? Een vrouw s toch al alles? Een man is alleen maar een bikkelharde tamp. Ik zat laatst met een clubje te eten, mannen en vrouwen. Zo'n man vertelt dan wat hij allemaal weet van The Stones of van bepaalde vliegtuigen, en zijn vrouw doet dan alsf ze hem bewondert. Knap vind ik dat. Want eigenlijk denkt ze: wat een onzin, wanneer vinger je me eens in het openbaar Ik denk dus dat vrouwen onbaatzuchtiger zijn in de liefde.'
Venice Dong
Venice Dong - kleine dong
Ik date de laatste tijd veel mannen met een kleine dong. Deze mannen kijken altijd jaloers naar sexgenoten die fors geschapen zijn, alleszins forser geschapen dan zijzelf. Zij vergeten daarbij echter dat de kwaliteit van de sex geenszins rechtstreeks evenredig is met de lengte van de penis. Volgens sexuologen moet het probleem van de lengte van de penis rechtstreeks gerelateerd worden met dat van andere mythes die rond de sex de ronde doen. Doe mij maar een kleine, dikke penis dus! mmmm
Van Bafdonk
Van Bafdonk - Leeftijd in de liefde
Leeftijd in de liefde is maar een getal. Behalve als jij 12 bent en hij 36, dan is het gewoon eng!
Angelique Koerdier
Angelique Koerdier - ga je naar een sexgelegenheid
Ik zeg: als ik me eenmaal aangetrokken voelt tot iemand, kan die zelfs gekleed zijn in een Komozak en mij nog opwinden. Maar ga je naar een sexgelegenheid, dan vind ik wel iedereen zich daarop hoort te kleden. Zoals je in een casino niet binnenkomt met jeans en sneakers, niet naar een bruiloft gaat in je trainingspak en niet naar een parenclubs/sexclubs gaat in je badjas.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook