This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Janice Kayin
Janice Kayin - 4 Items
Ohhhhhh ik ben zo alleen ,niemand om me heen; Ik zit hier op mn kleine flatje te zoeken naar een leuke spletenlikker! Mn laptopje is t enigste wat ik bij me heb. Ik zit hier in mn blootje want ben net heerlijk in bad geweest. De stoom komt van mn lijfje af, kom jij me lekker afdrogen? hete kusjes
Janice Kayin
mijn gedragen slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Janice Kayin
sex
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Janice Kayin
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Janice Kayin
slip
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Freeda Felschen
Freeda Felschen - . Het scheerapparaat
‘I’m your Venus, I’m your fire, your desire’. En in vuur en vlam zul je zeker staan als je met dit alledaagse voorwerp ‘aan de slag gaat’. Ook al bestaan er tegenwoordig elektrische scheermesjes om de intieme delen netjes bij te houden, het mannenscheerapparaat is niet bedoeld voor onze poezelige va-jay-jay. Harde stoppels van mannen worden met het ding gladjes weggeschoren. Er zit dus nogal wat power in zo’n ding, dat je niet moet onderschatten. Fijn kan het niet het daarom ook echt niet wezen als je de scheermachine gebruikt om tot een hoogtepunt te komen (even buiten beschouwing gelaten welke kant je gebruikt).
Marjan Dweil
Marjan Dweil - Olympisch Dorp in Sochi
Duizend mijlen onder zee ergens vlakbij het Olympisch Dorp in Sochi zit een man lekker te kakken op een WC! Die man zingt luidkeels: hoerenzoon, hoerenzoon, lekker batsen met 10 vrouwen tja das toch eigenlijk heel gewoon? Maar zijn vrouw (met een nat slipje) antwoord: hondenbeet, hondenbeet, jij batst vandaag de dag nog geen hoertje in haar reet ! Zijn dochter zingt: Glas in lood, glas is lood, zo/n hoertje valt voor over want haar borsten zijn te groot…… De buurvrouw antwoord: Ambtstermijn, ambtstermijn. Stephanie is aan 't huilen want haar tietjes zijn te klein. En de buurman zegt: Tepeltang, tepeltang. Fientje menstrueert zo graag op mijn bloemetjesbehang. ! Zijn vader antwoord: Boemeltrein, boemeltrein. Plasseks doe je op een zeiltje want dan klettert het zo fijn! En tot slot zegt de melkboer: kutpiercing, kutpiercing, 't ziet er echt niet uit en 't neukt ook nog eens lastig met zo'n ding!
Rynie
Rynie - nachtmerrie
Het is een nachtmerrie waarvan je hoopt dat ‘ie nooit uitkomt. Of eigenlijk zijn het er twee. Dat je met je naïeve kop dacht dat je die onenightstand wel even zonder condoom zou overleven, is één ding. Maar dat je nu bij elk afspraakje moet vertellen dat je rondloopt met herpes is op z’n zachtst gezegd vervelend. Helemaal als de vrouwen je stuk voor stuk ineens nooit meer terugbellen……
AD
AD - glijmiddel haal je in de webshop!
Anale seks is heel goed mogelijk zonder pijn of andere nadelige gevolgen. Een goede voorbereiding is al het halve werk, daarnaast is het belangrijk om langzaam aan te doen en je anus rustig te laten wennen aan wat er komen gaat. De sluitspier is van nature erg strak en schrikachtig. Wil je aan anale seks doen, dan moet deze ontzettend ontspannen zijn, anders krijg je inderdaad pijn. Dé ultieme tip bestaat uit de twee G’s: geilheid en glijmiddel. Het glijmiddel haal je in de webshop!
Luc Coolman
Luc Coolman - Beste usedslipjes.com
Beste usedslipjes.com, wat een lekker geil en nat slipje hebben jullie naar jij mij gestuurd zeg. Dit is nog eens waar voor mijn geld!! Fantastic! Ik heb er eerst lekker aan geroken en daarna heb ik er ook nog even lekker aan gelikt. Wat is dit toch lekker zeg! Ik denk dat ik vanavond weer eens lekker aan dit slipje ruiken hoor. Bedankt weer!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook