This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Annelies Kakra
Annelies Kakra - 4 Items
Hai. Ben jij ook zo gek op SM ? fantaseer je over zweepslagen en een dominante meesteres die jou straf geeft als je niet gehoorzaamt? Kom dan nu in contact met echte meesteressen vanuit heel Nederland die jou thuis een live sessie geven. Bestel gewoon een slipje en de rest gaat vanzelf…..
Annelies Kakra
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Annelies Kakra
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Annelies Kakra
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Annelies Kakra
mmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Van Keulen
Van Keulen - sexy outfit
Als je een dat hebt trek dan je meest sexy outfit uit de kast! Maar daarbij is het belangrijkste dat jij jezelf ook sexy vindt in je pakje, want dan straal je dat ook uit. Het heeft geen zin om met je jarretelles en je kinky bustier voor hem te staan met een hoofd ΰ la 'oh goede genade wanneer mag ik mezelf verlossen uit deze kwelling?'. Het werkt dus alleen als jij in de spiegel kiijkt en denkt: Wauw! Hier kan hij geen nee tegen zeggen! Een paar tips voor een sexy outfit: pumps, een bustier of top waar je borsten mooi in uitkomen, en een broekje of hipster waarbij je billen net niet helemaal goed zichtbaar zijn. Zo laat je nog iets aan de verbeelding over.
Jan Lambers
Jan Lambers - face it, je bent op leeftijd
'Ik heb veel leuke dingen meegemaakt, leuke banen, leuke vrouwen, en dan opeens: flap, afgelopen. Ik word van alle kanten geconfronteerd met de eindigheid van alles. Mijn psychiater zei laatst: face it, je bent op een leeftijd dat er veel verdwijnt en er maar weinig bij komt. Ik ben bezig met een hopeloos gevecht tegen verval en ouderdom. Ik ga nog drie keer per week naar de sportschool. Daar zie ik steeds dezelfde mensen die ook lopen te worstelen met hun lichaam. Ik denk dat er bij mij iets verandert door dat sporten, maar aan al die andere mensen verandert niks, dus wie houd ik voor de gek?'
Nelly
Nelly - vissen
Er is een Surinamer aan het vissen. Dan komt er een politieagent aan die vraagt: "Vis jij met vergunning?" Waarop de Surinamer antwoord : "Nιιι man, ik vis met wormen!"
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - De Labello
Om onze lippen vettig te houden in de winter, gaan we massaal aan de Purolletjes, Vaseline-potten en Labello-sticks. En je zou denken dat je down there de boel niet hoeft in te vetten. Dat gedeelte zit lekker warm verpakt in een onderbroekje. Maar er zijn vrouwen die er anders over denken. En zodra de dop eraf gaat en de Labellostick omhoog wordt gedraaid, kan het plezier beginnen. Wel even onthouden welke lippenbalsem je op je welke lippen smeert. Anders wordt het een smerige boel.
Paul Glasses
Paul Glasses - pijn aan mijn DONG
Beste mensen ik hoop dat jullie me kunnen helpen, Ik zit met het volgende ik heb sinds KERSTMIS enorm last gekregen van pijn aan mijn DONG en mijn KRANS. Het trekt via mijn ballen zo naar mijn anus toe. Ben dus ook al naar dokter Hans geweest en heb daar heel veel urine op kweek laten zetten maar daar kwam niks uit en alles was goed. Ik bleef echter maar met die helse pijn lopen en het werd steeds erger. Zelfs zo erg dat ik aan de ANTIBIOTICA moest. Een kuur van 2 weken lang! Na bijna 3 maanden thuis gezeten te hebben was het helaas nog steeds niet over. Vervolgens ben ik dus doorverwezen naar een euroloog en die heeft me onderzocht. Hij dacht aan Prostaatpijn, en inderdaad die klachten kwamen ook over heen wat ik voelde. Het bleef maar walgen dus hebben we besloten om een onderzoek te doen (Blaasscopie of zo) Gelukkig onder narcose want tis erg pijnlijk. Maar ook daar kwam niks uit alles was goed, nu gaat het na een tijdje wel maar zo gauw als ik wil masturberen en klaar kom dan krijg ik weer die lichtpijn dat duurt 3 /4 dagen en dan is het wel weer over. Tot dat ik weer klaarkom. Mijn vraag is heeft iemand hier deze klachten ook of kan iemand mij verder helpen en weet iemand wat dit nou (godverrredomme) werkelijk is??? laat het me weten, want ik he weer zin om een BOTERLETTER in mijn bruine schacht te stopeen, dank!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook