This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Veronica Kambo
Veronica Kambo - 1 Item
Hoi lekkere foefidders! Ik ben dol op latex vind het heerlijk om aan te hebben het voelt net als een 2de huid en ik voel me er ook zeer vrouwelijk in. Ben op zoek naar een man die een beetje onderdanig van aard is. Of een die extreem dominant is een beetje uitdaging voor mij is ook niet verkeerd. Ben benieuwd hoe snel ik over je heen kan lopen haha,zoek geen nieuwe relatie wel sexcontact en mijn bedoeling is gewoon dat we ons samen lekker gaan vermaken. Moet wel goedkomen toch? Dus laat wat van je horen! Dan kan ik jou mijn fantasieen vertellen!
Veronica Kambo
gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - maagd
psssst: "Speciaal voor jou ben ik maagd gebleven.!"
Harry Prick
Harry Prick - SLIPJESSLACHTOFFERS IN ZUTPHEN
EEN VEILING VAN DE DOOR DE AANWEZIGEN INGEBACHTE SLIPJES BRACHT WOENSDAGAVOND €1800 OP. GECERTIFICEERD REGISTER TAXATEUR EVERT VAN MIUSWAFFERDEN UIT BROEKHOEST TRAD IN VESTING FORT BRONSBERGEN TE ZUTPHEN OP ALS VEILINGMEESTER. DE ORGANISATIE VAN DE VEILING WAS IN HANDEN VAN DE SLIPJESCLUB ZUTPHEN. UITGENODIGD WAREN OOK DE LEDEN VAN DE SLIPJESCLUBS LOCHEM, BRONCKHORST, ZUTPHEN KATTENHAVEN EN DE SLIPJESCLUB ZUTPHEN IN OPRICHTING. DE OPBRENGST VAN DE VEILING GAAT NAAR HET HOME START PROJECT VAN SLIPJESSLACHTOFFERS IN ZUTPHEN.
rio
rio - goede sfeer
Als iemand jouw gedragen slipje komt halen zorg dan wel voor een goede sfeer!!. Een aantal ingrediënten voor een sexy sfeer zijn kaarsjes, lekker muziekje, champagne, chocola, aardbeien en druiven. Voor de iets minder creatievelingen onder ons heb ik een voorbeeldje: laat je bad vollopen met veel schuim, zet een lekkere champagne koud, om je bad heen zet je tientallen waxinelichtjes (eventueel geurkaarsjes, die jullie beiden lekker vinden), maak een paadje waarlangs hij naar het bad moet lopen met kaarsjes en roze blaadjes. De muziek: hoe cliché Barry White ook klinkt, probeer het maar eens uit. Barry White is 'Sex Guaranteed!'. Loop voor je man uit, al strippend richting het bad, zorg ervoor dat je je tijd neemt voor ieder kleding stuk dat je uittrekt. Oma onderbroeken, lelijke huidskleurige bh’s en geitenwollen sokken zijn verboden tijdens deze expeditie.
Ava Fabianus
Ava Fabianus - heerlijk genieten van nudisme
He kanjers, ik zoek voor de krokusvakantie nog veen leuke maar vooral lekkere man die net als ik heerlijk genieten kan van nudisme. Mijn man vind het maar niks om naakt rond te lopen terwijl iedereen het zien kan terwijl ik het juist heel opwindend vind. Ben jij niet verlegen en wilt een keer samen met mij genieten van het nudisme? Bel me dan gewoon!
Kirsten Kneepjes
Kirsten Kneepjes - twinkeltje in zijn ogen en een tent in zijn broek
Het kan natuurlijk ook zijn mijn vriend AAD wel grappen maakt maar dat jij die dan weer niet snapt of dat hij er niet grappig genoeg bij doet. Ik had es een leraar die aan de lopende band grappen maakte, maar er zo'n uitgestreken smoel bij trok dat de halve klas niet eens door had dat hij grappen stond te maken. Tijdens zijn lessen lag ik de helft van de tijd snikkend van het lachen over tafel, terwijl veel klasgenoten glazig kijkend aantekeningen zaten te maken. En ik weet zeker dat hij grappen maakte, want als ie mij zag lachen kreeg ie zo'n voldaan twinkeltje in zijn ogen en een tent in zijn broek!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook