This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gomez
Gomez - 1 Item
Hai. Ik ben een jongen uit omgeving Randstad. Ik ben opzoek naar een sexdate met een andere man. Ben je wat ik zoek? Of wil je me beter leren kennen? Bel dan met het nummer dat je in mijn gedragen herenslip vindt!. Je zult er geen spijt van hebben!
Gomez
pikante herenslip...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Lance
Lance - 3 dvp’s tegelijk
Zo had ik op een geven moment maar liefst 3 dvp’s tegelijk aan mijn DONG hangen! (dat was toch wel een beetje teveel van het goede en soms komt het toch weer op geld en dat wil ik niet) Er zijn genoeg redenen om niet privé of te spreken met een DVP!! Ik ben inmiddels een aantal leerzame, spannende maar vooral dure ervaringen rijker. Het was een leuke fase maar nu heb ik het afgesloten. Ik misbruik nu nog maar één vrouw uit dit vak waar ik privé ook weleens in de sauna afspreek. Zo ken ik haar nu al langer dan één jaar en we kunnen elkaar moeilijk loslaten. Nu moet ik ook hier uitkijken en dat doe ik ook, vooral voor eventuele emotionele schade…..
Cody Callison
Cody Callison - How come
What did the Indian say when the white man tied his penis in a knot? "How come?"
AD
AD - glijmiddel uit de webshop
Met glijmiddel (uit de webshop) kan je vriend proberen om met een vinger een klein stukje bij je (anus) naar binnen te gaan. Gaat dit goed, dan kan hij twee vingers proberen. Zorg er daarnaast voor dat je blijft genieten en ontspannen. Gaat het goed met twee vingers, dan kan je vriend – altijd met condoom! – bij je naar binnen gaan. Hoe meer glijmiddel je gebruikt, hoe makkelijker het gaat. Daarnaast ben je vlak voor en tijdens het klaarkomen het geilst, dus waarschijnlijk vind je het op die momenten het fijnst om aangeraakt te worden bij je anus. Als je anale seks niet gewend bent, is het voor je vriend dus handig om hieraan te denken!
Boudesteijn
Boudesteijn - Een veiligheidsspeld
Een man uit Ghana nam het veilig vrijen wel heel serieus en belandde uiteindelijk in het ziekenhuis. De reden? Er zat een veiligheidsspeld verstopt in zijn kleine Jaap. En deze zat er zo diep in, dat hij operatief moest worden verwijderd. De 32-jarige Ghanees was wel eerlijk: hij had de speld inderdaad gebruikt om te masturberen. Maar zo veilig was het dus niet…
Margriet Jilsing
Margriet Jilsing - Elektrische sinaasappelpers
Alles wat elektrisch is, trilt meestal wel een beetje. En als het kan trillen, is dat wat wij vrouwen willen. Of niet? Als je op zondagochtend je mannetje wil verrassen met een ontbijt op bed, kun je besluiten om bij wijze van voorspel even een momentje voor jezelf te pakken. Samen met de elektrische sinaasappelpers. Lekker toch?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook