This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Willemijn Julisha
Willemijn Julisha - 1 Item
Hallo Foefridders! Door de weeks ben ik een hele brave huis moeder maar in het weekend als de kinderen bij hun vader zijn wil ik de bloemetjes wel eens buiten zetten, dat mag toch wel he? Kom dus lekker langs om mijn gedragen slipje te halen en wie weet blijf je wel “plakken” xx
Willemijn Julisha
mijn gedragen slipje voor jou alleen!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - Chinese Naakthond
Sinds april 2007 hebben we een vreemde eend in de bijt, AAD, AAD is een Chinees Naakthondje en de wens van mijn vriendin. Ze zeggen: "Eens een Poedel, altijd een Poedel!". Ik moet toegeven ( ik was gewaarschuwd) dat dit voor de Chinese Naakthond ook geldt. Het is een Poedel met een ander uiterlijk. Ik hoop niet dat mijn vriendin er uiteindelijk op gaat lijken!
AD
AD - Een kaars
Kaarsen zijn niet alleen fijn om te ruiken. Vanille, wilde rozen of zachte lindebloesem: het maakt niet uit als je bezig wilt gaan met jezelf. Hoewel de vierkante variant ietwat pijnlijk lijkt, kunnen ronde stompkaarsen prima gebruikt worden voor het bereiken van een hoogtepunt. Sommige vrouwen zweren erbij. Je kiest de maat die je het fijnst vindt gewoon bij in mijn webshop, condoompje erom en gaan met die banaan... eh... kaars.
Laup Trellih
Laup Trellih - camouflagebroek
Ik was vanmorgen gaan shoppen en op zoek naar een camouflagebroek, maar ik kon er geen vinden..
Engelbertina
Engelbertina - de gelukkigste vrouw op aarde
Een stel ligt in bed en de man zegt 'Ik ga je de gelukkigste vrouw op aarde maken' Zegt de vrouw: 'Ik zal je missen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook