This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nelleke Kassie
Nelleke Kassie - 1 Item
Hallo Muizenvangers! Ik ben dus gewoon opzoek naar een lekkere geile vent die mij goed komt verwennen! Geen rare dingen of wat dan ook en afspreken op vreemde locaties enzo allemaal lekker simpel houden en gewoon gaan! Kan niet wachten op iets lekker hards! Ruik maar aan mijn slipje en wie weet!
Nelleke Kassie
mijn slijpe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Sander
Sander - Instructeur
Waarom gebeuren de meeste ongevallen in het verkeer wanneer mannen gedronken hebben? Dan laten ze hun vrouw rijden!
Johannes
Johannes - Anale seks is heel strak.
Anale seks is heel strak. De kans is erg groot dat je vaginale opening wijder is dan je anus. Vooral voor je partner is dit fijn: zijn penis wordt tijdens anale seks veel meer gestimuleerd, waardoor het gevoel voor hem veel sterker is.
Van Keulen
Van Keulen - een ouderwets bikkelharde péage
Hey allemaal, wat denken jullie wat? Ik liep laatst bij de buren naar de badkamer om de rommel schoon te maken, en zag op de grond de gesorteerde gedragen stringetjes van mijn buurvrouw. Benieuwd naar de stringen, zag ik ook een wittige streep in een blauwe string, benieuwd pakte ik deze op en rook er aan. Het was een vrij sterkte lucht.. gecombineerd met een lichte geur van plas, het eerste moment walgde ik er van.. maar aan de gedachte dat mijn buurvrouw deze aangehad heeft, het zien van de witte streep wat ik niet echt kon plaatsen wond dit mij zo erg op dat ik spontaan weer een ouderwets bikkelharde péage kreeg…….
Frank Fukking
Frank Fukking - tot 1 hertje te beperken
In een saunaclub zou ik het me kunnen permitteren om iemand voor een hele dag te huren, maar paradoxaal genoeg vind ik zo'n club nu weer een zo’n “anti pannenkoek” omgeving. Daar huppelt zoveel lekkers rond dat het moeilijk lijkt om zich tot 1 hertje te beperken. Door het taalverschil is het ook zo dat een echte “pannenkoekenklik” er niet zo gemakkelijk zal komen in zulke club. Maar ik blijf hoopvol en wie weet?
Annemee Zoefjes
Annemee Zoefjes - foefridder mee naar zijn hotelkamer
Laatst ging ik met mijn vriendin met een foefridder mee naar zijn hotelkamer! Ik beviel de foefridder om zijn kleding uit te trekken, te gaan liggen en dan zou ik hem een van mijn befaamde massages geven. Uiteraard ging dat erin als zoete koek. Hij kleedde zich uit en ging op zijn buik op het bed liggen. Ondertussen had mijn vriendin mij de strawberry glide aangegeven en ik begon langzaam mijn massage. Hij genoot er duidelijk van. Mijn vriendin ontspande en begon er vertrouwen in te krijgen dat ik het had opgegeven. Na een goede twintig minuten vroeg ik aan haar of ze ook een massage wilde. Wat ze zojuist bij die foefridder had gezien wilde ze ook heel graag ontvangen, ze wist niet hoe snel ze haar slipje moest uittrekken. Mijn vriendin gaf ik ook een uitgebreide massage en ik plaagde ondertussen met sexy opmerkingen. Beide waren volledig in de veronderstelling dat ik on was. Toen ze uiteindelijk samen naakt op het bed lagen, zag ik mijn kans schoon. Ik pakte mijn spullen en was outta ther!
Gabrielle Spord
Gabrielle Spord - zuigzoenen, krassen, en knijpplekken
Tja, de sporen die mijn pooiers het leukst vinden om achter te laten, zijn krassen en blauwe plekken op mijn lichaam! Dat klinkt heel raar, maar zoals ik oppas zodat een pooier geen krassen van mijn nagels naar zijn bitches meeneemt, merk ik het echt wel als een pooiert echt probeert om zuigzoenen, krassen, en knijpplekken e.d. te veroorzaken. Ik heb zelfs een keer een viezerd gehad die gvd een viltstift gebruikte om op me te schrijven terwijl we het op zijn hondjes deden!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook