This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Marja MIentjes
Marja MIentjes - 1 Item
Hallo mannen en meiden! Ik heb geld nodig voor mijn studie, en bied daarom anoniem mijn gedragen slipjes aan: Ik draag ze wanneer jij wilt: tijdens het joggen/kantoorwerk/menstruatie etc!
Marja MIentjes
slippie
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Bas Gitaar
Bas Gitaar - baffen
Voor het ultieme rimmen / baffen combineer je alle 4 de technieken: stimuleer de clitoris en anus zowel met je tong als met je vingers gelijktijdig. Ga over haar clitoris en maak van tijd tot tijd een uitstapje naar haar anus. Gelijktijdig vinger je haar vaginaal. Niet makkelijk, maar gegarandeerd een seksuele belevenis voor je partner die verder gaat dan plat neuken!!!!
Melvin Rosbief
Melvin Rosbief - hoerige ladyboy
Guys! Mijn geile hoerige ladyboy en ik (oldsoldier) zoeken per direct geile macho sexpartners waarbij voorop staat dat eerst mijn ladyboy meerdere keren langdurig en stevig word gepakt door jou...en evt. enkele vrienden van je. Contacteer me via de gebruikelijke weg! ps. neem voortaan zelf je eigen ANAALZALF mee!!
Doktor Hans
Doktor Hans - smaak
Een ander voordeel van het verbeteren van je eetgewoontes is dat het een positief effect heeft op de smaak van je zaad. Veel mannen kennen het wel dat hun partner hun zaad niet willen doorslikken omdat hun zaad een bittere smaak heeft of deze te dik is en braakneigingen op roept. Nogmaals, gezond eten zorgt ervoor dat de smaak en de consistentie van uw ejaculatie wordt veranderd. In samenvatting: Eet geen rood vlees Vermijd alchohol zoveel mogelijk Geen melk of zuivelproducten. Eet meer vruchten & groenten. Geen broccoli of spruiten! Veel water drinken!! En als je meer dan 3 sigaren per dag rookt, dan krijg je een lekkere rooksmaak zoals die van de Big Tasty, Life is too short to drink bad sperm........!
Merel van der Schaar
Merel van der Schaar - in je haar
Twee secretaresses zitten tegenover elkaar, zegt de een tegen de ander "Wat heb jij nou in je haar zitten, dat is toch zeker geen sperma?" " ow Ja hoor, zeker wel", zegt de ander, "je hoeft toch niet altijd alles te slikken van je baas !"
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - borstenman
Even opletten allemaal: Gebruik je tong om de tepel en de areola (oftewel het omliggende gebied van de tepel) lichtjes te likken. Trek niet aan haar tepels! Gebruik 2 vingers om lichtjes met haar tepels te spelen en/of te kietelen..... Groetjes van een Borstenman...

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook