This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Keesha
Keesha - 1 Item
Hoi, leuk dat je op mijn foto klikt Meer zien? Ik heb nog meer blootfotos prive staan of kom me gewoon een keer “live” aanschouwen. Dikke Kus! PS. heb een relatie maar ben voor zo nu en dan beschikbaar voor een leuke chat en wie weet meer…..
Keesha
mijn gedragen onderbroekje voor jou!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Paris
Paris - vrijpartij
Elk pakje sigaretten verkort je leven met 11 minuten. Elke vrijpartij verlengt je leven met 15 minuten. NEUKEN VOOR JE LEVEN DUS!
Floyd
Floyd - Anale seks
Anale seks vergt veel vertrouwen. Waar je een one night stand na een heftige nacht zó je bed uit kan schoppen, deel je niet met iedereen de intimiteit die er komt kijken bij anale seks. Hij moet voorzichtig te werk gaan en daarvoor moet jij je ontzettend op je gemak voelen. Anale seks is voor velen, zo mogelijk, nog intiemer dan gewone seks.
Ed
Ed - pissen als een otter
Hoi! Ik moet pissen als een otter maar dan wat vlotter en daarna moet ik schijten als een beer, maar dan wel wat meer!
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - De Dyson-stofzuiger
Stel je even voor: op een willekeurige zaterdag haal jij even de stofzuiger door je huisje. De bank, de vloer: alles neem je mee. En ook je intieme zone vergeet je niet. Sommige mannen (waaronder ik) gebruiken de stofzuigerslang om, nou ja... je weet wel. Maar ook vrouwen kunnen de magie van de zuigkracht kennelijk niet weerstaan. Wel een beetje gevaarlijk: voor je het weet zuig je het boeltje te ver naar binnen met als resultaat een grote paarse ‘zuigzoen’ op je flamoes. Not so charming, wel?
Ulrika Ericssun
Ulrika Ericssun - Suicuide bomber
“Suicuide bomber strikes again!” Nou.. Dan is ie ook niet echt goed in z’n werk.
Elmer
Elmer - Cursus Harsen en ontharen van de KRANS
Hallo dames! Tegenwoordig geef ik ook divers cursussen. Nu is dit een cursus harsen en Ontharen voor mensen die willen weten of harsen iets voor ze is of het al langer doen maar met een ander systeem werken en daarom wat opfrissing nodig hebben. Alle praktische in's en out's worden besproken en in de praktijk uitgevoerd. Alle mogelijkheden met de prachtige hars producten van Clean and Easy komen aan bod en we leren je hoe je snel en veilig kunt harsen. U hoeft niet voor een model te zorgen, we beginnen gewoon direct met uw eigen FOEF en KRANS!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook