This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kamaria
Kamaria - 1 Item
Hallo foefriddertjes! Ik heb ineens zo/n zin in een lekker raketje om aan te likken. Dus kom je eens in de buurt bij mij dan staat vragen natuurlijk altijd vrij :-) p.s. ik heb een kleine, geschoren poes!
Kamaria
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Baldhartje
Baldhartje - een hak van 13 cm
Van de week werd ik gebeld door mijn vriendin, half twaalf in de avond. 'I need you downtown. NOW.' Mijn vriendin is een heel stout meisje, ze heeft iets speels, gecombineerd met een hoge dosis vrouwelijkheid en een hele grote mond. Klaar om naar bed te gaan. Ik had net mijn haar omhoog en mijn make-up naar beneden. Maar ik weet dat wanneer zij me belt, er iets te beleven valt. Dus deed ik mijn haar weer naar beneden en mijn make-up omhoog. Hoppa, daar ging ik. Ik trok mijn enkellaarsjes met ritsje en bondjes aan met een hak van 13 cm! Daar zat ze hoor, met een of andere knappe man aan de bar. Natuurlijk verbaasde het me niets dat het een man was met grote invloed op het Amsterdamse uitgaansleven. Ze grapte naar me: "Your hair is even longer than mine, where did you buy your extentions?" Waarop ik terug grapte: "Honey, the only thing extended on me, are my heels." De toon was gezet en het vingeren kon direct beginnen…….
Yolanda Opschoor
Yolanda Opschoor - het schoonmaken van mijn SCHEDE
HOI lekkere geile tampert! Ik ben maar eens begonnen met het schoonmaken van mijn SCHEDE! Heb nu 1 kant van MIJN SCHEDE gedaan. Ik heb foto’s maar deze zijn van voor de behandeling en niet van na de behandeling. De foto's van na de behandeling tonen mijn schede die nog niet ingesmeerd is met ballistol. Ik heb nu nachtdienst dus de foto's zijn bij kunstlicht gemaakt waardoor het nogal glimt allemaal, zelfs voor de behandeling glimmen ze. In real life valt het allemaal wel mee hoor!
Van Keulen
Van Keulen - Anale seks
Anale seks geeft je vriend een gevoel van macht. Hij heeft de volledige controle en heeft het idee dat hij volledig verantwoordelijk is voor jouw plezier. Dit is ook wat het voor veel vrouwen intiem maakt, je bent volledig van hem afhankelijk. Ik zeg doen!
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - Na de bingo
Na de bingo is dit meisje dus met een oude man mee naar huis gegaan! Zo hoorde ik dat hij haar geld zou geven om een sexfilm met hem te maken en daar had ze wel oren naar! Kijk eens wat een lekker strak lijfje, die oude man boft maar weer!
Notermans
Notermans - kettingbrief
Ik heb nog nooit op een grafsteen zien staan: Gestorven omdat hij/zij een kettingmail niet doorstuurde.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook