This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kadja
Kadja - 1 Item
Mijn man is nu ruim anderhalf jaar overleden. Ik had verwacht dat ik nooit meer een ander zou willen, maar nu na een tijdje zou het me toch wel leuk vinden om iemand te leren kennen die ook op zoek is naar wat aandacht en liefde. Ik woon in Amsterdam. Ik ben vrij slank en de enige eis die ik heb aan jou is dat je schoon bent en goed voor me zult zorgen. Leeftijd en woonplaats is allemaal te overbruggen dus als deze advertentie je aanspreekt hoop ik dat je me een berichtje stuurt.
Kadja
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ronald
Ronald - Paaldansfitness
Paaldansfitness??? Ja hoor! als ik als een hoer in een paal wil gaan hangen met een postorderbruidje/importprostituee dan wil ik betaald worden niet andersom! Raar verhaal ze maakt toch reclame voor jezelf maar ze geeft haar adres niet eens? Dit zaakje stinkt van alle kanten en ze staat nog niet eens in het telefoonboek. Gelukkig zie ik dat er al word gecontroleerd. Eens een h**r.... ga terug naar je eigen land en ga werken! Schaam je toch eens luie prostituee!!
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - 20 condooms
Ik vroeg de kassičre om 20 condooms en 2 meisjes achter mij giechelde. Ik draaide me om, keek ze recht in hun ogen en zei: “Maak er 22 van”.
Erica Rochelle Tjerpstra
Erica Rochelle Tjerpstra - De trapleuning
Vroeger gleden we brutaal naakt van de trapleuning af als moeders van beneden riep om te eten. Het mocht eigenlijk niet, want het was gevaarlijk. En gevaarlijk is het zeker als je dezelfde leuning gebruikt om het op een andere manier te laten glijden. Hoe dan? Nou, sommige trapleuningen zijn zo dun, rond of krommen op een bepaalde manier dat het makkelijk (en schijnbaar opwindend) is om jezelf ermee te stimuleren. Hmm… Lekker fris als na een spannend kwartiertje met de leuning je vriend of je vader naar beneden loopt. En zijn handen lekker over het hout laat glijden…lekker hoor!
Iryna Ivaneuva
Iryna Ivaneuva - GEIL ,.... LEKKER .... en heerlijk NEUKBAAR
Tja,. tis raar maar waar maar de woorden die mij op dit moment het best beschrijven zijn: GEIL ,.... LEKKER .... en heerlijk NEUKBAAR !!! dat ben IK !! wie ik ben? nou ik ben dus ook een lekkere stoute PROSTIE die gek is op SEX. ben jij net als ik opzoek naar een beetje spanning in je dagelijkse leven? ik zou zeggen kom dan snel met je lekkere TAMPERT bij me en wie weet waar we samen eindigen ;) xxx
victor
victor - Anale seks
Anale seks is spannend! Het is (waarschijnlijk) nieuw en daarom leuk en spannend om eens uit te proberen. Bel me gewoon als je het eens wilt proberen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook