This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kafi
Kafi - 1 Item
Zijn er hier nog foefridders? Ik kom je maar niet tegen, wie weet lopen we mekaar al een tijdje mis. Ik zoek namelijk jou! Een verzorgde kerel, met humor, goed verzorgd en wel in voor af en toe een potje lekker geilen en stoeien. Ik woon in Zuid Holland maar heb een auto, dus als je verder weg woont is dat geen enkel probleem. Vertel me snel iets meer over jezelf in een mailtje, Ik reageer altijd terug!
Kafi
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Chloris
Chloris - GIRLS problems
MENstruation, MENopause, MENtal breakdowns… did you notice how all GIRLS problems begin with men?
Hans Klok
Hans Klok - mijn penis brak
Hoewel mannelijke mensen als een van de weinige diersoorten geen been hebben in de penis, kan deze toch breken of kraken. Gemakkelijk is het niet, maar in erectie en als een gevolg van te enthousiaste of intense seks (of masturbatie) kan het wel kan ik jullie inmiddels verzekeren! Het standje waarbij dit bij mij verkeerd ging is toen zij er bovenop plaatsnam.t. Mijn penis 'slipte' uit haar vagina op het verkeerde moment, en de tegenbeweging zorgde ervoor dat mijn penis brak. Ik zeg: “auw”
Hendrikus
Hendrikus - Hotel DE BLANKE SABEL
Gutes Stadthotel Die Lage des Hotels DE BLANKE SABEL ist super (neben ein sexkino!) , mittendrin und doch ruhig. Das Frühstück war akzeptabel, die Auswahl, vor allem beim Brot, eher klein!
Van Bafdonk
Van Bafdonk - De Paus stopt.
De Paus stopt. Hij wil graag meer tijd met de kinderen doorbrengen.
rio
rio - Het tandenborstel opzetstuk
Hygiëne boven alles. Twee, het liefst drie keer per dag je tandenpoetsen is toch wel een must. En als je dan na een drukke dag ’s avonds je tanden poetst, kun je daar heel opgewonden van raken. Schijnt. De circulerende en vibrerende werking van een willekeurige elektrische tandenborstel zorgt voor hetzelfde effect als een vibrator. Alleen is de tandenborstel iets smaller. Fijn voor de dames waar het allemaal nogal nauw zit, zoals dit meisje hier….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook