This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Wilma Kainda
Wilma Kainda - 1 Item
Hallo lekkere kerels! Ik ben dus al jaren getrouwd. Gelukkig getrouwd ook, maar mijn man kan helaas niet meer volledig meekomen met de sex en daarom hebben we samen besloten, dat ik sex mag hebben met een andere jongen of man. Het liefst wil hij toekijken, maar is geen vereiste. Zie je het wel zitten om dit met mij of met ons te doen? Stuur dan een berichtje en dan zal ik zo spoedig mogelijk via mijn gedragen slipje terug reageren!
Wilma Kainda
mijn lekkere slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - probleem
De reden waarom mijn vriendin me alleen maar wil/kan aftrekken is dat seks al helemaal niet lukt. Ik krijg simpelweg mijn penis er niet in (voor de evt. grapjassen: ja ik weet wl in welk gaatje het moet). Het doet erg veel pijn als ik het toch probeer, en dan nog gaat ie er niet in. Mijn penis is van een normale lengte en dikte. Met vingeren gaat er ook maar 1 vinger in, 2 is al lastig. We willen allebei wel maar het gaat gewoon niet. Ik vind het extra erg omdat ik zie dat ze er gewoon onzeker van wordt. Ik praat er wel met haar over en ik zeg dat het vanzelf komt maar ik vraag me af of dat echt zo is? Kennen andere mensen dit probleem ? Moet ik hiervoor met haar naar de doktor Hans?? Again: help!?
Rynie
Rynie - rotte vislucht
Tja, de geur van jouw urine alleen als afwijking is natuurlijk geen reden om je zorgen te maken als jij toevallig asperges hebt gegeten? Maar wanneer er ook andere verschijnselen optreden die je niet kent, kun je inderdaad beter even Doktor Hans raadplegen. Mogelijk heb je een SOA opgelopen (van een man die jouw gedragen slipje kwam ophalen) zeker als je last hebt van een rotte vislucht..!
Zita
Zita - ziggo internet
Ik zoek iemand die kan helpen met het aansluiten van de ziggo internet en telefoon aansluiting ik heb alles in huis daar voor maar zou niet weten hoe je moet aansluiten kan jij mij daar bij helpen je bent 100% nederlands. Ik ben hot! Dingen die ik niet doe zijn anale sex p&p sex en zaad slikken doe ik ook niet meer! ik ben nu met mijn man op vakantie maar vanaf 21 april weer thuis kom jij dan langs bij me.?
Ron
Ron - raadsel
Hoe krijg je een banaan recht? Moet je er een pruim naast leggen!
Conny Frips
Conny Frips - fouten maken is menselijk
Tja, ik zeg altijd maar zo, fouten maken is menselijk, een ander de schuld geven management talent

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook