This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Tante Kalifa
Tante Kalifa - 1 Item
Hey lekkere foefridder! Het leek mij wel eens leuk om via het internet in contact te komen met een leuke lieverd die soms net als ik houdt van lekker gek doen. Samen eens iets drinken of iets anders, als het maar leuk is! Wie ik ben? Laat maar iets van je horen dan vertel ik je dat wel……
Tante Kalifa
geil slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Deborah Drigsie
Deborah Drigsie - niet zo dol op orale seks
De meeste meiden op deze site hier zijn helaas niet zo dol op orale seks als veel jongens denken. Als ze dat al denken… Ik heb ze inmiddels van alles gevraagd over hun seksbelevenissen en daaruit kwam onder meer naar voren dat veel meisjes onder de 20 niet gediend te zijn van orale seks. Heren…ik kan er wel een beetje inkomen. Ik begrijp jullie, maar begrijp ons ook alsjeblieft dat er écht leukere dingen in de wereld zijn dan pijpen. Zo is maar liefst 33 procent van de meisjes bang is om orale seks te krijgen. Ze vinden het vies, durven er niet over te praten en weten ook niet precies hoe het werkt. Jammer he?
Manfred
Manfred - een grote poes!
Toen ik bij dit meisje een gedragen slipje ophaalde ging de sex de eerste week niet lekker; mijn tamp wilde ook niet echt erin. Dit hebben we opgelost o.a. door veel praten, vingeren MET glijmiddel (en dan niet proberen zo snel mogelijk drie vingers erin te jassen, maar de eerste dag echt maar met 1 te beginnen en het daar ook bij te laten!) En uiteraard pas iets van een bepaalde dikte erin stoppen als dat ook past, dus niet forceren! Wat denk je wat? Nu heeft ze inmiddels een grote poes!
Graig Bull
Graig Bull - Vrouwen
Vrouwen zijn net als... ovens, als ze heet worden moet de worst erin!
Bergenia
Bergenia - oude koeien uit het bejaardentehuis
Hallo , De laatste tijd haal ik steeds vaker oude koeien uit het bejaardentehuis. Dus lieve heer, wilt u ook even heerlijk genieten ?Dan bent u vandaag aan het goede adres..vanaf 12 uur tot 22 uur kunt u mij bezoeken ! De kosten zijn vanaf 150 euro voor een kwartiertje. Ik ontvang u in een mooi privehuis in Almere. Dus , wat dacht je ervan .durf je het aan .....ik heb er zin in !
Ton
Ton - raadsel
Hoe noem je het sperma van een ambtenaar? Kruipolie…

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook