This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jannie Kande
Jannie Kande - 1 Item
Dag mannen! Ik ben er dus net achter gekomen dat de jongen van wie ik dacht dat hij van mij hield vreemdging met andere meisjes. Niet eentje maar echt meerdere! Nu kan ik gaan zitten huilen en me heel zielig voelen maar daar heb ik geen zin in. Laat ik dan maar gewoon vieren dat ik weer vrijgezel ben en op mijn manier ook een beetje wraak nemen. Zou je mij eens willen helpen? Ik heb een kleine geschoren poes!
Jannie Kande
stoute hipster!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Marcel
Marcel - Kwispelt jouw DONG ook niet meer zo lekker
Kwispelt jouw DONG ook niet meer zo lekker? Het komt denk ik ook door de tijd van het jaar. Ik gebruik zelf regelmatig VIAGRA, maar gedurende deze (donkere) maanden moet ik me er ook echt toe zetten om buitenshuis iets te ondernemen. Ik zou het liefst de halve dag met een lekkere grote STAAFMIXER in mijn KRANS onder de dekens kruipen. We moeten ons er toch maar tegen verzetten. Maak per dag eens een wandeling naar een lokale sexbioscoop! (na een half uurtje klaarkomen in zo/n bios ervaar ik persoonlijk dat ik er toch van opknap!)
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - hard rubberen cockrings
Jullie wisten het misschien niet van me maar ik gebruik bijna altijd hard rubberen cockrings. Beter meerdere die wat minder strak zitten dan 1 strakkere, of niet dan? Bij goed 'plaatsen' voel je ze niet echt meer, maar je voelt wel dat je TAMP veel harder en (wat) dikker is. Vooral de eikel, die wordt van sponsachtig echt keihard en daardoor behoorlijk dikker. En dat voelt lekkerder - en ziet er ook indrukwekkender uit, vind ik. Een echte aanrader, maar wel met beleid gebruiken...!
Winston
Winston - tip!
Hier nog een tip voor de meisjes die afspreken met slipjeslovers! Als een potente man (zoals ik) je gebruikte slipje komt ophalen zorg dan dat je voldoende opgewonden bent voordat hij je penetreert! Anders staat de deur op een kier en krijg je last. Die deur moet open! Dus neem vooral de tijd s.v.p.!
Winfried
Winfried - Met een vrouw
Van mannen is bekend dat ze niets liever zien dat twee vrouwen die elkaar verwennen, maar er zijn best ook veel vrouwen, zoals mijn vrouw, die (stiekem) dromen van seks met een andere vrouw. Daarbij wordt vooral gefantaseerd over stomende zoensessies en memorabele orale seks - want wie weet beter hoe het moet dan een andere vrouw?
Gerwalta Postma
Gerwalta Postma - bekkenbodemtherapeut
Ik ben al een tijdje in therapie bij een bekkenbodemtherapeut (doktor Hans) voor mijn nogal kleine en pijnlijke poes! Ik heb ook vaak pijn gehad. Het gaat nu, sinds ik hem scheer, al een stuk beter. Ik kwam er eigenlijk omdat ik vaak blaasontsteking heb (ook vaak na de sex), dat is nu veel minder omdat mijn vriend zijn tamp nu eerst afdroogt na het plassen! leuke bijkomstigheid: de sex is leuker, fijner en (helaas) bijna nooit meer pijnlijk.. Ik kan iedereen echt aanraden om een tijdje bij Doktor Hans langs te gaan.. het is wat vreemd, (ik dacht vooral voor rijpe oude vrouwen met poes problemen, hihi) maar het scheren werkt! En hij vertelde dat er veel jonge meiden komen, vooral ook met kleine poezen komen! Leuk he?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook