This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Helen Kanoni
Helen Kanoni - 1 Item
Hoi snifters! Ik ben een meisje met buitenlandse achtergrond, ik hoop via hier in contact te komen met Nederlandse jongens voor spannend contact en meer. In het dagelijks leven vind ik dat minder makkelijk en vanzelfsprekend gaan. Ik zoek een Nederlandse jongen die niet zo jaloers en bezitterig is zoals jongens van mij eigen ras! Het liefst een lekkere potente foefridder……xx
Helen Kanoni
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Gomez
Gomez - zwarte man met een gigantische lul.
Mijn vriendin had eens een zwarte man met een gigantische lul. Zo`n enorme lul dat zij gewoon scheurtjes had aan de binnenkant van haar vagina. Was ook pijnlijk dus. Maar het wende na verloop van tijd, de vagina went echt aan het formaat, dus dat en veel glijmiddel, dan gaat het op een gegeven moment goed.
Ed
Ed - kaviaar
Goed onthouden: De kaviaar van vandaag is de poep van morgen, of niet dan?
Harry Prick
Harry Prick - 'te klein' zijn
Er zijn ook mannen die beweren dat vrouwen 'te klein' zijn voor hun enorme tuinslang, zoals mijn vrind Boudesteijn! . Mocht je ooit zo'n verhaal horen, kap het dan direct af. Want een te kleine vagina bestaat niet. Waanzinnige opschepperij dus. Of de vrouw heeft hem het verhaal gewoon wijsgemaakt om op een zo positief mogelijke manier te brengen dat ze er geen zin meer in heeft! Het zou mij niet verbazen.
Didrika Veenemans
Didrika Veenemans - mannenvinger linken
Wie heeft het niet in een te-puberale bui gedaan; de lengte van de mannenvinger linken aan de mogelijke lengte van zijn snorkel. Of dat van die lengte waar is, is natuurlijk maar de vraag, maar het schijnt wel degelijk zo te zijn dat mannenvingers het nodige vertellen. Zo zijn mannen met een lange ringvinger sneller seksueel geprikkeld dan mannen met een lange wijsvinger…mmm
Elmer
Elmer - Geldslaaf
Goedenmiddag! Gebruikt U mij ook eens voor Uw financiele gewin (alle opbrengsten zijn voor U alleen!) dan kunt mij onder meer als Male Stripper verhuren (heb al de nodige ervaring hiermee) of achter de webcam te zetten als webcammodel/slaaf op een locatie met een PC/Laptop en account door U geregeld. Of U gebruikt mij voor het maken van allerlei foto's/ filmpjes of andere websitevulling waaraan U financieel beter kunt worden. Ook is de verhuur van mijzelf is mogelijk als (half)naakte schoonmaker en/of ook als bediening op vrijgezellenfeestjes, verjaardagfeestjes, ladies night en/of erotische homo parties. En natuurlijk kunt U mij als laatste prima gebruiken en verhuren voor allerlei sexklussen variërend van massage activiteiten tot de inzet als gigolo, toy-boy of stoute sm- slaaf. En dit alles With a smile !

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook