This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mildred Kapuki
Mildred Kapuki - 1 Item
Dag kerels! Ik ben dus nog steeds een vrijgezel. Aangezien ik geen zin heb om te wachten tot ik weer een leuke man tegenkom in de sexbios deze “gedragen slipjes”-advertentie. Ik zoek iemand die regelmatig met mij wil afspreken om samen te genieten. Leeftijd en ervaring zijn niet zo belangrijk als je maar boven de 38 bent. Heb je hier wel zin in? Mail me dan en dan stuur ik eerst een lekker gedragen slipje naar je op, zoals je ziet is ie al bijna uit! ….
Mildred Kapuki
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - vagina is dus enorm rekbaar
De voorste delen van de vagina van mijn vrouw zijn de gevoeligste. De breedte van een vagina echter, kan wel enorm variëren. Dit gaat van nul centimeter in rusttoestand, dan kleven de wanden aan elkaar, tot wel 10 centimeter als een vrouw aan het bevallen is. Een vagina is dus enorm rekbaar, dat merk je wanneer een man penetreert tijdens een vrijpartie. Maar net omdat ze zo rekbaar is, zal een vagina de penis mooi omsluiten tijdens seks, zodat het voor zowel de man als vrouw aangenaam is. Je moet de vagina als een orgaan en niet als een statische koker zien. Ze krimpt en zet uit als de situatie daar om vraagt dankzij omringende spieren. Vorige week ging ik bij dit meisje een slipje ophalen en kwam erachter dat ze, net als mijn vrouw, ook een hele grote vagina heeft die niet lekker omsloot! Jammer dan, op naar de volgende!
Steffie
Steffie - jouw SLETJE.NL
Hey toppertje, jouw SLETJE is dus net als een portemonnee, een avondje hard werken en ze zit weer vol….
Rynie
Rynie - stelletje gezocht
Dag dames! Ik ben een spontane verzorgde en lekkere ondeugende man met ruime bi ervaring die eindelijk eens uitgebreid en langdurig wil genieten met een lekker spannend stel. Ik heb nog geen ervaring met een stel maar het lijkt me heerlijk om jullie geile speeltje te worden. Vraag aan je man of het goed is en dan kom ik jullie verwennen!
Bambie
Bambie - bijna
Ik ken een oude man die het nog bijna elke dag doet.Maandag bijna, dinsdag bijna, woensdag bijna, …
rio
rio - lekkere “staafmixer”
hey daar! zo nam ik laatst een lekkere “staafmixer” mee naar één van mijn vaste sletjes, een trillende &/of roterende model hier uit de webshop. Zij vond het zo lekker dat ik kon niets anders doen dan een kado van maken, daarna kreeg ik nog wel een sms van haar "I really like your toy!" :)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook