This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pien Karna
Pien Karna - 1 Item
Spannend hé. Heb heel lang getwijfeld om hier mijn gedragen slipjes aan te bieden, maar flirten is op me lijf geschreven dus waarom niet. Ik heb lekkere grote borsten (ze zijn echt echt hoor! 100% natuur) en vind het lekker als jij je jeweetwel er tussen wrijft. Ik zoek een sexdate met een leuke kerel of een lekker wijf met harde tepels! Verder ken ik je nog niet dus stel je voor zou ik zeggen: “contacteer me!”
Pien Karna
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Brooke Snackberry
Brooke Snackberry - kleine snorkel.
Onderzoekers hebben de resultaten gekoppeld aan het testerongehalte. De vingers van de mannen werden gemeten en vergeleken met hun snorkel! . Want wanneer een ringvinger langer is dan een wijsvinger, dan wijst dat op veel testosteron en een kleine snorkel. Uit die meetresultaten bleek dat mannen met een lange ringvinger en veel testosteron sneller seksueel geprikkeld waren. Ze slaan dus sneller op hol dan mannen met lange wijsvinger en een grote snorkel! mmmm
Carlos
Carlos - raadsel
Waarom houden lesbo’s thuis de gordijnen gesloten? Ze houden niet van pottenkijkers!
Ron
Ron - wijze raad
Wie A zegt moet ook “lcohol” zeggen. Wie B zegt moet ook “ier” zeggen!
Marie-Claire
Marie-Claire - Nymphomaniac
Nymphomaniac: a woman as obsessed with sex as an average man, like me for example. I think a nymphomaniac is someone who has more sex than you !
victor
victor - vajacial
Heb je enig idee wat een vajacial is? Dat is een schoonheidsbehandeling voor je vagina! Ik had er nog nooit van gehoord! Als je last hebt van ingegroeide haren en rode bultjes na het waxen, kalmeert en verfraait de behandeling de huid rondom de vagina. Een waxbar in Amersfoort die de beautybehandeling voor de vagina aanbiedt, zegt dat de vraag naar de vajacial de afgelopen jaren sterk is gegroeid. . Sinds de start van de behandeling in 2010 constateerde de salon een stijging van 30 procent. Booming business dus! Het zal je werk zijn zeg…Bij de Amersfoortse wax bar bestaat de behandeling uit een masker op basis van papaya enzymen, een reiniging en een het verwijderen van ongewenste haren met een pincet. De behandeling duurt in totaal slechts vijftig minuten.! Ik denk dat ik mijn vriendin er ook een keer heen stuur.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook